Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΟΑΕΕ - Δευτέρα - 16-6-2014 - 19:00


Φίλες και φίλοι,

Για την αποφυγή του πανικού και των κακοτοπιών το ΕΠΑΜ Γλυφάδας Ελληνικού, διοργανώνει μία σειρά εκδηλώσεων που στόχο έχουν την έκθεση των πραγματικών διαστάσεων σε ζητήματα που ταλαιπωρούν την κοινωνία. Όπως το ζήτημα της αντιμετώπισης των αθέμιτων πρακτικών των τραπεζών και το ζήτημα της ασφάλισης των ελεύθερων επαγγελματιών στον ΟΑΕE (ΤΕΒΕ).

Στις ερωτήσεις και τις απορίες σας θα ανταποκριθούν εκ μέρους της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης του ΕΠΑΜ, ο Στέλιος Καραμανώλης και η Ευαγγελία Χαραλάμπους.

Συντονίζει η Μάρα Λεβίδη

Κερνάμε και καφέ στο στέκι μας Δελφών 108 και Κυνουρίας – Άνω Γλυφάδα

Κατά τα άλλα..

Όποια από τα μέλη και τους φίλους του ΕΠΑΜ έχουν πράγματα που δεν τα χρειάζονται μπορούν να τα φέρουν στο στέκι για την δημιουργία μίνι ΜΠΑΖΑΡ τα έσοδα του οποίου θα προορίζονται για την ενίσχυση του πυρήνα μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.