Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ε.ΠΑ.Μ.: Να παραιτηθούν Τώρα!

Ανακοίνωση του Ε.Πα.Μ.
για την πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης της συγκυβέρνησης.

Είναι προφανές, ότι η παραπαίουσα συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προσπαθεί να παρατείνει τη θητεία της, για να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο μετά τις νέες εντολές που δέχθηκε από τα εξωθεσμικά αφεντικά της.

Για να προλάβει τις όποιες διαρροές προς ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ παίζοντας το τελευταίο εκβιαστικό χαρτί της, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης από τους πανικόβλητους βουλευτές της. Για να γλιτώσει την τιμωρία για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει εναντίον της χώρας και του λαού.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, παραμένει σταθερό στις αρχές και τις αξίες του από την ίδρυση του μέσα από τις πλατείες έως και σήμερα.

Με την πρόσφατη απόφαση του 3ου Συνεδρίου του, κάνει έκκληση - προσκλητήριο προς όλες τις αντιμνημονιακές δημοκρατικές δυνάμεις σε συνεργασία, για στοχευμένες κοινές δράσεις.

Καλεί  τα κόμματα τις αντιπολίτευσης που τιμούν και σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του λαού μας να παραιτηθούν από το κοινοβούλιο ΤΩΡΑ.

Να παραιτηθούν! Σταματώντας επιτέλους να νομιμοποιούν τη βαρβαρότητα και την εξαθλίωση  του λαού και να ενωθούν μαζί του για την ανατροπή.

Αυτή τη στιγμή  ο καθένας μετρά τις ευθύνες του απέναντι στην ιστορία και το λαό μας που κινδυνεύει άμεσα  με αφανισμό.

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

Από την Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.
4 Οκτωβρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.