Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Εξόρμηση 16/06/2011

Πολλά μέλη του Νοτίου Τομέα, συναντήθηκαν στην προγραμματισμένη εξόρμηση, στις 11 το πρωί , στην πλατεία της Αγ. Τριάδας στην Αργυρούπολη. Λόγω των συμβάντων στην περιοχή και μετά από μικρή σύσκεψη, αποφάσισαν να μεταφερθούνε στην περιοχή του ΚΤΕΟ Ελληνικού, για ενίσχυση του μπλόκου και συμπαράσταση στον αγώνα των κατοίκων. Όπως είναι ήδη γνωστό, την νύχτα , στην περιοχή αυτή, έγινε απόρριψη σκουπιδιών , από ιδιωτικά
απορριμματοφόρα, κατόπιν εντολής της περιφέρειας και προσωπικά του κ. Σγουρού. Γρήγορα έγινε αντιληπτό από τους κατοίκους, από το σωματείο εργαζομένων του δήμου και την δημοτική αρχή, που κατέφθασαν στον χώρο και εμπόδισαν τα φορτηγά να φύγουν και να συνεχίσουν το ανήθικο έργο τους.

Το μπλόκο παρέμεινε στον χώρο μέχρι αργά το απόγευμα και αποχώρησε μετά την απόφαση που πήρε το σωματείο εργαζομένων, να αφήσουν τα απορριμματοφόρα να φύγουν , εκτός από την πρέσα.

Φορτηγά του Δήμου, θα αποκλείσουν την πρόσβαση στην περιοχή και θα περιφρουρήσουν , με ολονύχτιες περιπολίες και την περιοχή του αεροδρομίου.

Τα μέλη του ΕΠΑΜ Νοτίου Τομέα, ενίσχυσαν το μπλόκο και συζήτησαν με τους κατοίκους , με δημοτικούς συμβούλους και τον Δήμαρχο Κώστα Κορτζίδη. Δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα τους και την απόφασή τους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις , αν και όταν χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.