Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Βάνδαλοι και προβοκάτορες άφησαν το στίγμα τους στα γραφεία του ΕΠΑΜ!


Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα βάνδαλοι προβοκάτορες του συστήματος πέρασαν από τα νέα γραφεία του ΕΠΑΜ και άφησαν το βρώμικο και προειδοποιητικό  στίγμα τους.

Με προκατασκευασμένους λοστούς, τυλιγμένους με πανιά για να μην δημιουργήσουν θόρυβο και πέτρες, έριξαν την τζαμαρία  των γραφείων  του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου και μέσα στο πρωινό σκοτάδι φρόντισαν οι σκιές να εξαφανιστούν.

Θα ήταν αστείο να νομίσουν οι ΄΄παλικαράδες του σκότους΄΄ ότι τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του ΕΠΑΜ θα υποστείλουν τη φωνή τους φοβούμενοι παρόμοιες συμπεριφορές και τακτικές.

Το ΕΠΑΜ θα φύγει από το δρόμο που ξεκίνησε ΜΟΝΟ αφού πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. Και αυτοί  δεν είναι άλλοι  από το να εκδιώξει τους τυράννους του Δ΄ Ράιχ που η κατοχική κυβέρνηση έφερε στην Πατρίδα μας και να δοθεί η δυνατότητα στο  λαό να διαφεντεύσει ο ίδιος τη Χώρα του!

4 σχόλια:

Μανώλης είπε...

Τέτοιες ενέργειες συσπειρώνουν. Οπότε να ευχαριστήσουμε θερμά τους μισθοφόρους "ποντικούς" και τους υποσχόμαστε ότι οι ενέργειές τους δε θα πάνε χαμένες.

Ανώνυμος είπε...

Αστοχη ενέργεια!! Δεν εχουν καταλάβει οτι κάνουμε αυτον τον αγώνα επειδή ειμαστε αποφασισμένοι για ολα,αρα δεν φοβόμαστε,δεν δειλιαζουμε,δεν κανουμε πίσω αλλα προχωράμε ενωμένοι. Πλεον το Ε.ΠΑ.Μ ειναι υπολογίσιμο μέγεθος απο το σύστημα και γι'αυτο το πολεμανε. Η τρομοκρατία τους ισως πέρασε στις πλατειες αλλα εδω δεν εχουν καμμία τυχη.Ευελπιστώ σε μια μεγάλη συγκέντρωση του κινήματος με ομιλητές τα ιδια του τα μέλη...για να τους τρομοκρατήσουμε κι εμεις λιγο.

Ανώνυμος είπε...

Αρχισαν να μας φοβουνται..τα εχουν χαμενα

AKENATON είπε...

οι ελεεινοι πραιτωριανοι οι ηλιθιοι των 400 ε αυτοι ειναι που χρησιμοποιουντε απο την χουντα του ποδηλατη εναντια σε καθε δημοκρατικη φωνη αυτοι οι αθλιοι αρουραιοι θα κρυφτουν οταν η οργη του οργανωμενου λαου θα σαρωση το σαπιο κατεστημενο και αυτη η ωρα ειναι πολυ κοντα πλεον

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.