Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Τα άγρια θηρία της εξουσίας στις αυλές των σπιτιών μας

    Η αγριότητα της κατοχικής κυβέρνησης δεν έχει πια όρια. Άγριες περικοπές εισοδημάτων, άγρια φορολογία χωρίς διακρίσεις, αγριότητα των ταγμάτων ασφαλείας ακόμη και στις πιο ισχνές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των εργαζομένων και του λαού, άγρια υπουργικά βλέμματα και άγριες δηλώσεις των πατρώνων από το εξωτερικό.
Μας καλούν να περιορίσουμε την εθνική μας κυριαρχία, αυτή είναι απλά μια άγρια ρητορική, ξεπερασμένη από την αγριότητα των δωσιλόγων που την έχουν ήδη παραχωρήσει μαζί με τις ζωές μας, βορά στην αγριότητα των θηρίων της διεθνούς κερδοσκοπίας και τοκογλυφίας. Με λύπη διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε αγριέψει αρκετά μέσα μας, ώστε να απαλλαγούμε από τα θηρία που καθημερινά μας κατασπαράζουν και επιδιώκουν να μας εξαφανίσουν από προσώπου γης.

Τι συμβαίνει Έλληνες; Έχετε ακόμη αυταπάτες για το τι εννοούσε αυτός ο ανεκδιήγητος γραφειοκρατίσκος ΟΛΙ ΡΕΝ όταν έλεγε «κουράγιο Έλληνες»; Δεν βλέπετε τον θηριώδη νεοναζί θησαυροφύλακα πώς κουνάει το δάχτυλό του και δεν φαντάζεστε τι ακόμη μας ετοιμάζει; Οι νέοι «δίκαιοι» φόροι του δεν θα έχουν καμία σχέση με τα εισοδήματα. Μόνο με τα μαθηματικά της αρπαχτής. Πλασματικές θεόρατες αξίες ακινήτων σε μια νεκρή αγορά απαξιωμένων ακινήτων, πλασματικά εισοδήματα μπροστά σε πετσοκομμένα φιλοδωρήματα μισθών και συντάξεων. Με τις πρώτες αξίες θα πληρώνουμε, με τις δεύτερες θα κάνουμε πως ζούμε. Και τέλος η αγριότητα της προπαγάνδας.
Έλληνες καθήστε ήσυχοι γιατί έρχονται χειρότερες μέρες. Πληρώστε τα επαχθή πρόστιμα γιατί αν όχι θα σας επιβάλλουμε νέα μεγαλύτερα. Γιατί μέχρι σήμερα που πληρώνετε, όσοι ακόμη μπορείτε και εξακολουθείτε, αυτό δεν κάνουν; Εκφοβισμός και με το χρέος που μας δυναστεύει. Το μεγάλο τους άλλοθι. Την αφορμή του μαστιγίου. Εξασφαλίζουν με την αποδοχή του, την «αξιοπρέπειά μας στο εξωτερικό». Μπορούν να διατηρήσουν οι ανέστιοι πρόσφυγες, όπως θα καταντήσουν, όσους από μας επιβιώσουμε, οποιαδήποτε αξιοπρέπεια; Απέναντι σε ποιους; Στους δυνάστες που θα έχουν λεηλατήσει, τα πάντα, ακόμη και την ψυχή μας; Και τι νόημα θα έχει; Έλληνες όσο υπάρχει ακόμη καιρός γρηγορείτε.
Αρνηθείτε το χρέος τους, τις υποτέλειές τους, τις συμμαχίες τους, τους μηχανισμούς τους, το νόμισμά τους, τα χαράτσια τους, και πάρτε στα χέρια σας τη ζωή σας, τη χώρα σας, τον πλούτο της, τη δημόσια περιουσία της, υπερασπίστε τη δική σας και διεκδικήστε ακέραια τα δημόσια αγαθά που σας αρπάζουν, την παιδεία, την υγεία, το νερό, το ηλεκτρικό, τα δάση, τη θάλασσα, τον αέρα, τον ήλιο.


Μια εξεγερμένη συνείδηση στην κατοχή
Από τον Γιάννη Δουλφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.