Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Επιστολή Συμπαράστασης στον Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού


Προς τον Δήμαρχο
και το Δημοτικό Συμβούλιο
του Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Συμπαράστασης και συμπαράταξης.

Στη συνέλευση της 26ης Σεπτεμβρίου 2011, ο πυρήνας Νοτίου Τομέα του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.Π.Α.Μ), αποφάσισε ομόφωνα, να σας αποστείλει την παρούσα επιστολή.
       Με αυτήν, χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία ,  για την γενναία απόφαση του Δ.Σ. με την οποία ο δήμος στέκεται αλληλέγγυος στις αγωνίες και στη δίκαιη αγανάκτηση των πολιτών, και πρωτοστατεί στο κίνημα να μην πληρωθούν τα «χαράτσια» που επιβάλλονται από την «Τρόϊκα» και τους Έλληνες (;) εθελόδουλους εκτελεστές της.
       Σας δηλώνουμε, ότι συμπαραστεκόμαστε και συμπαρατασσόμαστε, σε αυτή σας την  πρωτοβουλία , αφού είναι και ένας από τους δικούς μας στόχους, η ενημέρωση και εμψύχωση των πολιτών , ώστε να ξεπεράσουν τις όποιες αναστολές και φοβίες τους και όλοι μαζί να ανατρέψουμε στην πράξη, την απόφασή για εκποίηση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας μας.
      Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, καλεί όλες τις πολιτικές και συνδικαλιστικές συλλογικότητες , όλες τις ανεξάρτητες κινήσεις αλλά και μεμονωμένους πολίτες , σε συνάντηση – ενημέρωση , που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 στις 7.30 μ.μ. στο ΚΥΒΕ (Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού) στο Περιστέρι . Σκοπός αυτού του καλέσματος είναι η συγκρότηση ευρύτατου μετώπου πολιτών και κινήσεων, για να βάλουμε τέλος στα ανελέητα βάρη και στους εμπνευστές τους.
        Για να ανατραπεί τελικά η ληστρική φοροεπιδρομή !



Υ.Γ. Θα παρακαλούσαμε πολύ, να αναγνωσθεί , στη συγκέντρωσή του Δήμου της 28ης Σεπτεμβρίου, όπου δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν όλα τα μέλη μας, λόγω προγραμματισμένων “κινηματικών” υποχρεώσεων.


Πυρήνας Νοτίου Τομέα
                                                                       του Ε.Π.Α.Μ.
                                                                     epam.notiou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.