Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ροβεσπιέρος: «Θα υπερασπιστούμε το λαό με αντάλλαγμα την εκτίμησή του»


Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου τελειώνει!Καταρρέει υπό το αβάσταχτο βάρος των αντιλαϊκών της μέτρων και των κατά συρροή εθνικών προδοσιών της. Ωστόσο, να θυμάστε, ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα είχε καταφέρει να κρατηθεί στην εξουσία τόσο καιρόδίχως τις ψήφους των βουλευτών της. Όλοι τους είναι συνυπεύθυνοι. Να μην παριστάνουν αύριο ότι δεν ήξεραν ή ότι δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς! Η αμείλικτη δήλωση του Μαξιμιλιανού Ροβεσπιέρου τους καταδικάζει:

«Aυτή είναι η εξουσία των τυράννων που εξοπλίζονται εναντίον μας, αυτή είναι η επίδραση του συνασπισμού τους πάνω σε όλους τους διεφθαρμένους ανθρώπους, που είναι πάντα έτοιμοι να τους υπηρετήσουν. Έτσι λοιπόν, τα καθάρματα μάς επιβάλλουν το νόμο της προδοσίας του λαού… Θα προσυπογράψουμε τον νόμο; Όχι: θα υπερασπιστούμε τον λαό, με αντάλλαγμα την εκτίμησή του. Aς οδηγηθούν αυτοί στο ικρίωμα από τον δρόμο του εγκλήματος, κι εμείς από τον δρόμο της αρετής».
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τα νεοφιλελεύθερα δεκανίκια τους στη Βουλή προσυπέγραψαν όλους τους νόμους εναντίον του λαού! Όλους!
Επέλεξαν τους νόμους της προδοσίας αντί να υπερασπιστούν το λαό.
Από εδώ και πέρα μιλάνε τα οδοφράγματα! Και, «ας οδηγηθούν αυτοί στο ικρίωμα από τον δρόμο του εγκλήματος, κι εμείς από τον δρόμο της αρετής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.