Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

«Χρόνια Πολλαααά»


Επειδή η τέχνη αποτελεί μια κάποια διέξοδο σε μια ζωή που προσπαθούν να λεηλατήσουν οι «διαχειριστές ονείρων», η χοροθεατρική  ομάδα μας Omad@nce παρουσιάζει κάθε Δευτέρα στο θέατρο ΑΛΦΑ (Στέφανος Ληναίος) την παράσταση «Χρόνια Πολλαααά» , σε δικά μας κείμενα και σκηνοθεσία.
Όπως γνωρίζετε, τα μέσα προβάλλουν μονάχα τις παραστάσεις των διαπλεκομένων και αγνοούν κάθε άλλη.
Σημειώστε ότι η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, όχι μόνο εξαιτίας των οικονομικών δεδομένων, αλλά γιατί πιστεύουμε πως η τέχνη αποτελεί ανάγκη της ψυχής μας και δεν μεταφράζεται σε ευρώ.
Θα σας παρακαλούσα να ενημερώσετε όλες τις τοπικές επιτροπές της Αθήνας. Σας περιμένουμε όλους κάθε Δευτέρα. Σας έχουμε ανάγκη. Εμείς αυτό μπορούμε να κάνουμε για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, για να υπερασπίσουμε το απόλυτο δικαίωμά μας να μεταφερόμαστε σε υψηλότερα ενεργειακά επίπεδα από εκείνα που προσπαθούν να μας παγιδέψουν.

Βαγγέλης Μαρκάκης
Μέλος ΕΠΑΜ Νοτίων προαστίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.