Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση συμπαράστασης ΕΠΑΜ Θεσσ/νίκης

ΕΠΑΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Στις 28 Οκτώβρη 2011 , ο λαός της Θεσσαλονίκης , κάτω από το βάρος της δίχρονης λιτότητας, των περικοπών μισθών κα συντάξεων ,της ανεργίας , των χαρατσιών και της κλιμακούμενης φτωχοποίησης του , είπε το δικό του «ΟΧΙ» στους κυβερνώντες εντολοδόχους των τοκογλύφων και της τρόικας . Στις 28 Οκτώβρη στην Θεσσαλονίκη παρέλασε ο λαόςαποκαθιστώντας το πραγματικό νόημα της επετείου.

Λίγες μέρες μετά, παραμονές 17 Νοέμβρη , το Τμήμα Προστασίας Δημοκρατικού (;) Πολιτεύματος της Κρατικής Ασφαλείας , έστειλε κλήσεις για προανάκριση σε 17 άτομα που ανάμεσα σε χιλιάδες παραβρεθήκαν στην παρέλαση , με αστείες κατηγορίες. Ο στόχος τους προφανής: ασκούν προληπτική καταστολή για να φιμώσουν και να φοβίσουν , το σύνολο του λαού που κλιμακώνει την αντίσταση του. Κάτω από αυτές τις εξελίξεις,

Το ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης

-δηλώνει της συμπαράσταση του προς τους 17 συναγωνιστές ,

-καταγγέλλει τις κατηγορίες προς τους 17 ως ανυπόστατες και απαιτεί την άμεση παύση των διώξεων τους.

- δηλώνει ότι μέλη του παραβρίσκονταν την συγκεκριμένη μέρα , στον ίδιο τόπο του «εγκλήματος» με τους κατηγορούμενους συναγωνιστές , μαζί με χιλιάδες άλλους πολίτες της πόλης.

- Καλεί τα μέλη και τους φίλους του να εκφράσουν έμπρακτα την συμπαράσταση τους , υπογράφοντας στην δήλωση «ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ» , που υπάρχει στην ιστοσελίδαhttp://imounkegoekei.wordpress.com/2008/11/27/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82/

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ , ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ Ή ΚΑΝΕΝΑΝ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.