Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ενημέρωση εξόρμησης 08/12/2012


Οι οδηγοί των ταξί ήταν γενικά θετικοί και οι περισσότεροι γνωρίζουν και ακούν τον Δ. Καζάκη στο Ράδιο 9. Κάποιοι γνωρίζουν και για το Ε.Πα.Μ.

Πολλοί όμως από αυτούς μας μετέδωσαν μια αρνητική εικόνα για τον κόσμο που μεταφέρουν. Δηλαδή ότι ο κόσμος είναι μεν εξοργισμένος με όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει λύση για να βγεί η Ελλάδα από την δεινή θέση που βρίσκεται.

Οι υπόλοιποι συμπολίτες μας εκεί,  μάλλον δέχτηκαν πιο εύκολα τα έντυπα, απ’ότι τα δεχόντουσαν στην Πλατεία της Ν. Σμύρνης πριν από 20 ημέρες περίπου.


Οι μεγαλύτεροι τα έπαιρναν ευκολότερα ενώ οι νέοι ήταν μοιρασμένοι* κάποιοι τα κοίταζαν με  ενδιαφέρον και κάποιοι άλλοι ήταν τελείως αδιάφοροι.

Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να οργανωθούν και άλλες εξορμήσεις σε πιάτσες ταξί γιατί αυτοί έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο που μπορούν να ενημερώσουν και να επηρεάσουν. Δεν ξεχνώ εξάλλου ότι και εμείς από δύο οδηγούς ταξί ενημερωθήκαμε για τον Δ. Καζάκη και την εκπομπή στο Ράδιο 9.

Αυτό θα μπορούσε ίσως να μπεί και σαν θέμα για τις επόμενες δράσεις στην επόμενη συνέλευση.

Ειρήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.