Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ALTER


Εξαιρετική κίνηση από τους εργαζόμενους στο ΑΛΤΕΡ που σίγουρα δεν φοβούνται την …εργοδοσία ( αντίθετα από όσα ισχυρίζονται , εκείνη και οι φίλοι της…)
Aπό Τετάρτη 28/12 και κάθε Τετάρτη, στο κτίριο του Σταθμού λειτουργεί ιατρείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών σε συναδέλφους που έχουν άμεση ανάγκη ιατρικής βοήθειας.

Οι Απλήρωτοι Εργαζόμενοι του ALTER αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Διευθυντή της Δερματολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού κ. Θανάση Παπαχριστόπουλο και τους Γιατρούς της Ειρήνης οι οποίοι, με την εθελοντική τους προσφορά, οργάνωσαν και λειτουργούν το ιατρείο αυτό.
Επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας των γιατρών είναι ο Δερματολόγος κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος ενώ συμμετέχουν στην εθελοντική ομάδα η Διευθύντρια του Γ’ Παθολογικού Τμήματος του νοσοκομείου Ευαγγελισμός κα Δέσποινα Χρυσοβέργη και ο καρδιολόγος κ. Δημήτρης Μπράμος .
Οι γιατροί θα εργάζονται τις ακόλουθες μέρες και ώρες στο ALTER:
- Κάθε Τετάρτη, από τις 14.30 έως 15.30, θα κάνει ιατρείο ο Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Ευαγγελισμός κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
- Κάθε Τετάρτη, από τις 17.00 έως τις 19.00, θα κάνει ιατρείο στο ALTER η Διευθύντρια της Γ’ Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Ευαγγελισμός κα Δέσποινα Χρυσοβέργη.
- Ιατρείο επίσης θα κάνει στο ALTER και ο καρδιολόγος κ. Δημήτρης Μπράμος σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί.
πηγή : http://ergazomenoialter.blogspot.com/2011/12/alter_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.