Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΗ: Προσωρινή αναστολή διακοπής ρεύματος σε όσους χρωστούν το τέλος ακινήτων



Παγώνει  έστω  και  προσωρινά η  διαδικασία για  την  διακοπή  ηλεκτροδότησης  των καταναλωτών  που  δεν  έχουν  πληρώσει  το  χαράτσι  του  τέλους  ακινήτων. Σύμφωνα με τις  δηλώσεις  του  διευθυντή  επικοινωνίας  της  ΔΕΗ  κ.Κίμων  Στεργιώτη  από τις 250 χιλιάδες  εντολές  διακοπής  ρεύματος  δε  θα  εκτελεστούν  όσες  αφορούν  καταναλωτές  που  ανήκουν  σε  ευπαθείς  ομάδες . Προηγουμένως  το  Υπουργείο  Οικονομικών  είχε αναφέρει  οτι  πλέον  η  ΔΕΗ  δε  δίνει  εντολές  διακοπής  ρεύματος  για  όσους  είχαν  υποβάλει  αίτημα  εξαίρεσης  από  το  χαράτσι.


Εν τω μεταξύ, δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη για αύριο συνάντηση της διοίκησης της ΔΕΗ με δημάρχους της Αθήνας για το τέλος ακινήτων, όπως ανακοίνωσε η επιχείρηση.
«Η ΔΕΗ υποχρεούται να εφαρμόζει πλήρως όλα όσα προβλέπονται για το τέλος ακίνητων που ψηφίστηκε με νομό από την Πολιτεία», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. «Ως εκ τούτου η ΔΕΗ υλοποιεί αποφάσεις της Πολιτείας και οποιοσδήποτε τρίτος εκφράζει διαφορετικές απόψεις θα πρέπει να τις απευθύνει προς την Πολιτεία», προσθέτει η Επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.