Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση Πυρήνα Ηλιούπολης

Το Σάββατο 14-01-2012 θα πραγματοποιηθεί η 2η συνάντηση του πυρήνα Ηλιούπολης του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου στο στέκι Λακωνίας 27 Αλιμος κάτω από τα Πολυκλαδικά της Ηλιούπολης και ώρα 18:30.

Παρακολουθόντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις , φαντάζομαι ότι θα νιώθετε οργή για τον απροκάλυπτο εμπαιγμό της δοτής κυβέρνησης της υποτέλειας.

Ελάτε λοιπόν να ενώσουμε την γροθιά μας ώστε το δόρυ που θα εκτοξεύσουμε να φτάσει στην καρδιά του σάπιου κατεστημένου και των αφεντικών του.

Να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτά που μας έρχονται....




Όσο οι αγώνες μας κηδεμονεύονται από το υπάρχον πολιτικό σκηνικό τόσο οριοθετούνται και καταστέλλονται.



Οι πολιτικάντιδες , μας όμως έχουν αφαιρέσει το περιεχόμενο από τους αγώνες και τους έχουν μετατρέψει έτσι σε άσφαιρους και εκτονωτικούς, πράγμα που ανατρέπεται μόνο με τη χειραφέτηση και την αυτοοργάνωσή μας.



Η ενοποίηση και η διάχυση των κινητοποιήσεων αποτελούν την πραγματική βάση της αλληλεγγύης μας και θα δώσουν κινηματική διάσταση στην αντίστασή μας.



Επιδίωξή μας είναι η ανάπτυξη αυτόνομων πρωτοβουλιών από τη βάση με ριζοσπαστικό περιεχόμενο, που να υπερβαίνουν τα συνδικαλιστικά και κλαδικά αιτήματα μέσα στους χώρους δουλειάς (ή και έξω από αυτούς, για τους ανέργους).



Γι' αυτό λοιπόν με την συνάντηση αυτή στόχος μας είναι η ανταλλαγή σκέψεων και εμπειριών μέσα από ποικιλόμορφες δράσεις που μπορεί να πραγματοποιηθούν (καταλήψεις, μπλοκαρίσματα, απόπειρες αυτοδιεύθυνσης, απεργίες) με τελική επιθυμία να συναντηθούν οι αγώνες μας (έστω και σε επίπεδο κουβέντας).



Οι αγώνες αυτοί δεν είναι αγώνες μιας "πεφωτισμένης μειοψηφίας" , αλλά ολόκληρης της κοινωνίας.



Καλώ κάθε εργαζόμενο, άνεργο, φοιτητή που δραστηριοποιείται και αντιστέκεται στο χώρο του να καταθέσει την εμπειρία του.



Σήφης

Προσωρινά Υπεύθυνος Πυρήνα Ηλιούπολης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θελω να γραφτω μελος και δεν μπορω καντε το πιο ευκολο επισης απο τον γεναρη δεν εχει γινει αλλη συγκεντρωση του πυρινα υπαρχει η οχι ευχαριστω
thkotsak@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.