Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» - ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231143664
Όπως ενημερώνει η διοίκηση του Κέντρου, υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε τρόφιμα (ζυμαρικά, γάλατα, λάδι, ζάχαρη, κρέμες βρεφικές), πάνες, ηλεκτρικές συσκευές (ηλεκτρικές σκούπες, μίξερ, μπλέντερ), ρούχα, παπούτσια, καθώς και μεγάλη ανάγκη σε πετρέλαιο θέρμανσης.

Το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» με τα παραρτήματά του καλύπτουν οικονομικά... όλες τις ανάγκες των παιδιών.

Όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν στο Κέντρο μπορούν να επικοινωνούν με:

α) την Κατερίνα Ζαλπαρίνη (Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων) τηλ. 213-2015784

β) την Βρεφοκομική Υπηρεσία 213-2015779, e-mail επικοινωνίας gram@0262.syzefxis.gov.gr.

Το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» βρίσκεται στη λεωφόρο Δημοκρατίας 65, στο Ιλιον.


‎"Επικοινώνησα με την βρεφοκομική υπηρεσία και μου δώσανε μία λίστα με είδη στα οποία έχουν μεγάλη έλλειψη: 1.Γλωσσοπίεστρα 2. Σαμπουάν Fissan 3.Ουροσυλλέκτες για βρἐφη 4.Ουροσυλλέκτες για μεγαλύτερα παιδιά 5. Πεταλούδες για αιμολήψια και εμβ...ὀλια 6. Nivea μπλε κλασσική 7. Alernova Novalac γάλα 8. Risolac-Post Disclarge γάλα 9.Σαλιάρες μεγάλες χωρίς πλαστικό 10.Πετσέτες μεγάλες μπάνιου 11. X-omega de... swan ενυδατική κρέμα για το σώμα 12. Μπαταρίες ΑΑ' και ΑΑΑ'

Επίσης δέχονται βιβλία αλλά για παιδάκια μέχρι 5-6 ετών και παιχνίδια τα οποία ομως να είναι ασφαλή για τα μικρότερα (να μην έχουν μικρά κομμάτια, ωστε να μην υπάρχει κινδυνος καταποσης και τραυματισμού).

Επειδή οι περισσότεροι τους βοηθάνε με τρόφιμα θα πρότεινα να επικεντρωθούμε στην λίστα που μου δώσανε...και βέβαια όποιος θέλει αγοράζει και τρόφιμα ;)"

Παρακαλουμε πολυ, αυτη και η επομενη εβδομαδα να ειναι η εβδομαδα συλλογης όλων των πραγμάτων! έτσι ώστε να μπορεσουμε να κάνουμε μια συναντηση (τελη της αλλης εβδομαδας) για να τα παμε στο Κεντρο προστασιας!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.