Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Κάλεσμα σε δράση

Το Ε.ΠΑ.Μ. των Δήμων Παλλήνης – Παιανίας σας καλεί το Σαββάτο 21/1/2012 σε πορεία που θα ξεκινήσει από την πλατεία του παλιού Δημαρχείου Παλλήνης ώρα 7:00 μμ και θα κινηθεί ανάμεσα από κατοικημένες περιοχές της Παλλήνης, κρατώντας ανάμενες δάδες. Θα βροντοφωνάξουμε συνθήματα και θα μοιράσουμε έντυπο υλικό του Ε.ΠΑ.Μ.

«ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Ο πυρήνας του Ε.ΠΑ.Μ. Παλλήνης και Παιανίας θεωρεί υποχρέωση του να σηκωθεί από τους καναπέδες και να συμμετέχει σε δράσεις, που στόχο έχουν την ενημέρωση των πολιτών.
Το Ε.ΠΑ.Μ γνωρίζει καλά ότι ένα μεγάλο μέρος των πολιτών λόγω της καθημερινής προπαγάνδας, δεν έχουν καταλάβει ότι η Ελλάδα μας βρίσκεται υπό κατοχή συμφερόντων εντελώς ξένων προς τον Ελληνικό Λαό.

Ζητάμε από όλους τους πυρήνες της Αττικής την στήριξη τους σε αυτή την προσπάθεια και προτείνουμε κάθε εβδομάδα να επαναλαμβάνεται η ίδια πορεία σε διαφορετικές περιοχές κάθε φορά.

Η χρονιά αυτή θα είναι η χρονιά του λαού και ΟΧΙ των τοκογλύφων.

Συντονιστική ομάδα «Ε.Πα.Μ: ΔΗΜΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ & ΠΑΙΑΝΙΑΣ »
E-mail: epam.pallinis.paianias@gmail.com
Γερακάρης Ηλίας ( γενικός συντονιστής ) 6932-902200 WIND Αποστολίδης Γιώργος ( υπεύθυνος επικοινωνίας ) 6982-347718 What's Up

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.