Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Δελτίο τύπου Ε.ΠΑ.Μ. Παλλήνης

Δελτίο τύπου

Ο Τοπικός Πυρήνας του Ε.ΠΑ.Μ. Παλλήνης ολοκλήρωσε στις 23/2/2012 τις δράσεις του για το μήνα Φεβρουάριο με την κεντρική ομιλία του Δημήτρη Καζάκη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλλήνης στο Γέρακα όπου παραβρέθηκαν πάνω από 450 άτομα, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του Δήμαρχου της πόλης Αθ. Ζούτσου των αντιδημάρχων Ειρ. Κουνενακή και Γρ. Καραγιάννη και των Δημοτικών συμβούλων Θ.Σταματίου Δ. Καρκούλια και Κ. Μήλα.

Στην αρχή της εκδήλωσής προβλήθηκε ένα 15 λεπτό video (δείτε το εδώ :  http://www.youtube.com/watch?v=ZYGx924PMgU  )  ως εισήγηση, ενώ μετά δόθηκε ο λόγος στο Δημήτρη Καζάκη που ανέλυσε με τον γνωστό απλό και κατανοητό λόγο του, όλα αυτά που έχουν οδηγήσει τη χώρα μας στη χρεοκοπία, ενώ παρουσίασε τις προτάσεις του ΕΠΑΜ για την διαφυγή του Ελληνικού λαού από το σημερινό οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο.
Από την ανοιχτή συζήτηση που ακλούθησε προέκυψαν και τρεις ενδιαφέρουσες ειδήσεις α) το ΕΠΑΜ προσανατολίζεται προς την ίδρυση κόμματος β) την άμεση λειτουργία ιντερνετικού ραδιοφωνικού σταθμού και γ) την έκδοση εβδομαδιαίας Κυριακάτικης εφημερίδας.
Δείτε εδώ όλη την εκδήλωση.
1ο μέρος
 2ο μέρος

Το ΕΠΑΜ των Δήμων Παλλήνης – Παιανίας ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν με τις δωρεάν χορηγίες τους στην υλοποίηση αυτής της κατά κοινή ομολογία πολύ επιτυχημένης εκδήλωσής.
Ευχαριστεί το Δήμο Παλλήνης και τους υπαλλήλους του για την παραχώρηση της αίθουσας , την Κα . Χριστοπούλου για το δημιουργικό των έντυπων και των αφισών, τον Κο Δονάτο για την εκτύπωση όλων των έντυπων , τις Τοπικές εφημερίδες και τα blogs που συνέβαλαν στην ανακοίνωση της εκδήλωσής, τον Κο Λάιο για την φωτογραφική κάλυψη , τους τεχνικούς του κεντρικού ΕΠΑΜ για τη ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης μέσω web, το βιβλιοπωλείο «Το Λιχνάρι» για τη διάθεση του βιβλίου και τέλος όλους τους φίλους και τα μελή του ΕΠΑΜ που με τις συνδρομές τους κατάφεραν να καλύψουν όλα τα έξοδα της εκδήλωσής.

Για το ΕΠΑΜ ΠΑΛΛΗΝΗ- ΠΑΙΑΝΙΑΣ
Ηλίας  Γερακάρης - Γιώργος Αποστολίδης















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.