Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

TO ENIAIO ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ [ ΕΠΑΜ ] ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το ΕΠΑΜ έχει ξεκινήσει στοχευμένες δράσεις για να μεταφέρει τον αγώνα της αντίστασης
σε κάθε γειτονιά σύμφωνα με τις αποφάσεις των συνελεύσεων των πυρήνων του και τις
κατευθύνσεις των προσωρινών Επιτροπών.
Το πρηγούμενο Σάββατο 21 Ιανουαρίου έγινε με πολύ επιτυχία η πρώτη λαμπαδηδρομία
ΕΠΑΜιτών του νεοσύστατου Πυρήνα Παλλήνης στους δρόμους της περιοχής.
Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου ξεσηκώθηκε κυριολεκτικά το κέντρο του Ιλίου την ώρα που όλα τα
μαγαζιά ήταν ανοικτά απο μέλη του ΕΠΑΜ Δυτικού Τομέα Αθήνας.
Την Κυριακή 29/01 το βράδι ήρθε η ώρα της Αγίας Παρασκευής να ξεσηκωθεί απο την φωνή του ΕΠΑΜ που ακούστηκε σε όλους τους κεντρικούς δρόμους απο εκατοντάδες ΕΠΑΜίτες, παρά το δυνατό κρύο.
Σε όλες αυτές τις δράσεις η ανταπόκριση των πολιτών ήταν άμεση, μοιράστηκαν 6.000 προκηρύξεις
και πολλοί συμπολίτες μας που γνώριζαν η έμαθαν τώρα για το ΕΠΑΜ έκφρασαν τη διάθεση να ενταχτούν σε αυτό.
Οι κινητοποιήσεις αυτές θα συνεχισθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στις γειτονιές του Πειραιά.
Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση απο το τοπικό ΕΠΑΜ.

http://www.youtube.com:80/watch?v=ophW_LnQs8IΣήμερα 29/01/2012 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη λαμπαδηδρομία του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου στην περιοχή της Αγίας παρασκευής. Η πορεία κινήθηκε σε κεντρικές πλατείες αλλά και γειτονιές της περιοχής όπου εκτός από τα συνθήματα, μοιράστηκαν και φυλλάδια του Μετώπου. Έκπληξη -ακόμα και σε μας τους ίδιους- προκάλεσε το γεγονός ότι αρκετός κόσμος που βγήκε στα μπαλκόνια του μας χειροκρότησε.
Οι συντονισμένες αυτές δράσεις του μετώπου έχουν σκοπό να ενημερώσουν καταρχήν τον κόσμο ότι υπάρχει και ένας πολιτικός σχηματισμός που δεν λειτουργεί βάση της λογικής των κομμάτων, δε στοχεύει σε καρέκλες και επιχορηγήσεις, αλλά φιλοδοξεί να οργανώσει την Παλλαϊκή Αντίσταση ενάντια στους προδότες της Πατρίδας και του Λαού μας. Σήμερα βροντοφωνάξαμε "ΟΧΙ" στο ξεπούλημα της χώρας μας και την καταστροφή των ζωών μας.
Το ΕΠΑΜ δεν είναι ένα κίνημα διαμαρτυρίας.Έχει σαφείς πολιτικούς στόχους και πέντε βασικά προτάγματα τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιδρυτική διακήρυξη του μετώπου στη διεύθυνση www.epam-hellas.gr Τα μέλη του προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους, και η μόνη προϋπόθεση για συμμετοχή είναι να συμφωνούν στις πέντε βασικές θέσεις της ιδρυτικής του διακήρυξης. Δεν έχει χρηματοδότες και όλα τα έξοδα καλύπτονται αποκλειστικά από το υστέρημα των μελών του. Ο αγώνας για μας έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας, πηγή ελπίδας και αξιοπρέπειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.