Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση της προσωρινής πολιτικής επιτροπής

Η προσωρινή Πολιτική Επιτροπή του ΕΠΑΜ αντέδρασε, ως όφειλε, δίνοντας το πολιτικό στίγμα στην υπόθεση Αμυρά ο οποίος με την στάση του παραβίασε τις βασικές αρχές της Ιδρυτικής μας Διακήρυξης, στις οποίες δεν περιλαμβάνεται η παραμικρή ανοχή σε φασίζουσα πατριδοκαπηλεία. Δηλώνουμε επίσης ότι οι καιροί είναι πονηροί, ο λαός δοκιμάζεται και πολλοί απελπίζονται και γι’αυτό δεν πρέπει να υπάρχει ούτε η παραμικρή ανοχή σε παραστρατιωτικά - παρακρατικά φαινόμενα και πρακτικές που μπορούν να δράσουν προβοκατόρικα και αποπροσανατολιστικά.

Τις τελικές αποφάσεις για το θέμα θα πάρουν με τις διαδικασίες που ισχύουν στο ΕΠΑΜ τα κυρίαρχα όργανα του Μετώπου, δηλαδή οι συνελεύσεις των πυρήνων και τομέων λαμβάνοντας υπ' όψιν την προτροπή της Πολιτικής Επιτροπής.

Οποιαδήποτε προσπάθεια λοιπόν να πληγεί το ΕΠΑΜ με την διαστρέβλωση των προθέσεων μας θα πέσει, εξ' αντικειμένου, στο κενό.

Η πρ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.