Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση της προσωρινής Πολιτικής Επιτροπής του Ε.Πα.Μ.

Η πρ. Πολιτική Επιτροπή του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου δηλώνει τα παρακάτω:

Ήλθαν σε γνώση μας δηλώσεις σε δημόσιο μέσο ενημέρωσης, καθώς και οπτικοακουστικό υλικό από επίσης δημόσιες τοποθετήσεις, του μέχρι σήμερα μέλους του Ε.Πα.Μ. Ιφικράτη Αμυρά, οι οποίες δεν απηχούν στο παραμικρό τις θέσεις, τα προτάγματα και τη βαθύτατα δημοκρατική αντίληψη του Μετώπου, ως προς τη διεξαγωγή του Πολιτικού του Αγώνα.

Οι θέσεις και οι αντιλήψεις του κ. Αμυρά, όπως αυτές δημοσιοποιήθηκαν είναι εντελώς προσωπικές και δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με αυτές του Μετώπου και των οργανωμένων μελών του, ούτε ήλθαν ποτέ σε γνώση μας πριν τη δημοσιοποίησή τους, η οποία και λειτουργεί στη πράξη υπονομευτικά για το ίδιο το Μέτωπο και την ανάπτυξή του.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ο κ. Αμυράς δεν έχει πλέον καμία θέση στις τάξεις του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου και ουδέποτε θα είχε αν οι τοποθετήσεις του είχαν τυχόν υποπέσει στην αντίληψή μας νωρίτερα.

Αθήνα 16 Μαρτίου 2012
Η πρ. Πολιτική Επιτροπή του Ε.Πα.Μ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και εις ανώτερα...
Τη Σάρα, την Μάρα και το κακό συναπάντημα μαζέψατε στο ΕΠΑΜ.
Αυτοί οι δωδεκαθεϊστές φταίνε για τις πυρσοφορίες - λαμπαδηφορίες και τα περίεργα σχήματα στο λογότυπο του κόμματός σας.
Εάν δεν ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι, θα έχει θλιβερό τέλος το ΕΠΑΜ.

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.