Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Οι πρώτες δηλώσεις Στουρνάρα - Με μετάφραση...

Το είδαμε στο: enikos.gr - Πηγή

"Έχουμε δυνατότητες να ξεφύγουμε από το πρόβλημα. Πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές. Έχουμε δύσκολο ανηφορικό δρόμο όμως η Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες", τόνισε ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κατά τη διάρκεια παρουσίασης βιβλίου στο βιβλιοπωλείο
"ΙΑΝΟΣ".

"Πρέπει να περάσουμε μέσα από ένα τείχος κατεστημένων νοοτροπιών που δε θέλουν να ακούσουν ότι η Ελλάδα έχει δυνατότητες. Θα το κατορθώσουμε όμως", πρόσθεσε.

Μετάφραση Ε.Πα.Μ. Νότιου Τομέα, γι αυτούς που δεν καταλαβαίνουν το γλωσσικό ιδίωμα...:


 "Δεν έχουμε δυνατότητες να ξεφύγουμε από το πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε σουρεαλιστές. Έχουμε κατηφορικό δρόμο και η Ελλάδα δεν έχει καθόλου δυνατότητες"
"Πρέπει να δεχθείτε ότι σας πούμε, χωρίς σκέψη και να αφήσετε τα περί Δημοκρατίας, Ελευθερίας και άλλα τέτοια γιατί εμείς δεν θέλουμε να ακούμε γι' αυτά. ότι και να κάνετε εμείς θα καταφέρουμε αυτά που θέλουμε να κάνουμε"
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΑ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.