Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Εγκλωβισμένοι


Εγκλωβισμένοι

Εγκλωβισμένοι από παντού. Οι λέσχες και οι διεθνείς τοκογλύφοι, έχουν φτιάξει έναν αποπνικτικό μηχανισμό που ελέγχει τα πάντα.


Οι τράπεζες μας κρατούν ομήρους με τα φτιαχτά διογκωμένα χρέη μας προς αυτές. Η απάνθρωπη και άδικη φορολογία, μας έχει εξαθλιώσει και αποδυναμώσει κοινωνικά. Τα τρία κυβερνώντα κόμματα της Βουλής ακολουθούν ξεκάθαρα τα σχέδια των ανθρωποφάγων τοκογλύφων. Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζοντας το γνωστό παιχνίδι του «διπολισμού», κρατά στάση αναμονής για να παίξει το ρόλο του πυροσβέστη της λαϊκής κατακραυγής την κατάλληλη ώρα. Το ΚΚΕ είναι το γνωστό ΚΚΕ της συνθήκης της Βάρκιζας. Οι ανεξάρτητοι Έλληνες είναι στην εφεδρεία του συστήματος για να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση ανάγκης. Η Χρυσή Αυγή χτυπά λαθρομετανάστες, λες και αυτοί είναι οι εχθροί μας. Για τον πραγματικό εχθρό… ούτε κουβέντα, αφού στο κάτω-κάτω ο ίδιος ο εχθρός τους χρηματοδοτεί και τους χρησιμοποιεί. Τα συνδικάτα ήταν και είναι πάντα οι Φιλλιπινέζες του συστήματος.

Είμαστε μόνοι μας !

Η λαϊκή εξέγερση είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. «Πώς θα την οργανώσουμε;», «Τι θα γίνει μετά;», «Έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου, πλέον, να περιμένουμε;»
Δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι, ακόμα και χωρίς οργάνωση, ΤΩΡΑ να ξεσηκωθούμε, ΟΧΙ αύριο, ελπίζοντας στην αυτοοργάνωση του λαού.
Εμπρός να τους αιφνιδιάσουμε!

Απεγκλωβιστείτε, «μακελέψτε» τον εχθρό ΤΩΡΑ !


Μαστροδήμας Αντώνης
Συντονιστής πυρήνα Παλλήνης-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.