Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ! ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ


Αναδημοσίευση από: www.makeleio.gr - Πηγή
ΤΡΟΪΚΑ: ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ; ΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ!
Σαν την γάτα με το ποντίκι παίζει η τρόικα την Κυβέρνηση του Σαμαρά. Η Μέρκελ και ο Ολάντ από τις συναντήσεις που είχαν με τον Έλληνα Πρωθυπουργό διαπίστωσαν ότι έχουν να κάνουν με απόλυτα υποτακτικό άτομο. Ό,τι ζητούν, ο Σαμαράς απαντά «θα φανούμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας».
Μάλιστα, αυτό που έχουν επισημάνει στην τρόικα είναι ότι το έργο τους είναι πολύ ευκολότερο απ' ότι το φανταζόντουσαν και βεβαίως πιο άνετο από αυτό που είχαν να διεκπεραιώσουν με την κυβέρνηση Παπαδήμου. Διότι η τριμερής κυβέρνηση Σαμαρά εμφανίζει αραγές μέτωπο, δεν έχει δηλαδή το ρήγμα που παρουσίασε η προηγούμενη Κυβέρνηση από την οποία αποχώρησε ο Καρατζαφέρης. Επιπλέον, οι της τρόικας δεν περίμεναν ότι θα διαχειρίζονταν με τόσο ευκολία τόσο σκληρά μέτρα 11,5 δις ευρώ!
Σε ό,τι απαιτήσουν, δεν συναντούν καμία αντίρρηση. Γι' αυτό τον λόγο, έχοντας προφανώς στόχο να ξεφτιλίσουν παντελώς την Κυβέρνηση Σαμαρά, έχουν αφήσει να διαρρεύσει ότι απαιτούνται νέα μέτρα. Το ότι τα 11,6 δις ευρώ έχουν γίνει 13,5 δις ευρώ και σε κάποιες περιπτώσεις ακούγονται νούμερα που φτάνουν ακόμη και τα 20 δις ευρώ μέτρα σφαγής , δείχνει ένα πράγμα. Ότι η Κυβέρνηση Σαμαρά σέρνεται πίσω από κάθε εντολή της Μέρκελ και της τρόικας.
Η κοινωνική έκρηξη και ο εθνικός διχασμός είναι μπροστά μας . Και ίσως είναι κάτι που το επιδιώκει η τρόικα. Να εξωθήσει δηλαδή τα πράγματα στα άκρα ώστε να επέλθει σπαραγμός, ενδεχομένως εμφύλιος, ώστε να διαμελιστεί η χώρα και η Μέρκελ να αρπάξει ευκολότερα να φιλέτα που ορέγεται. Η τρόικα παίζει με τον Σαμαρά και αυτός λέει ότι ...πρέπει να είναι αξιόπιστος απέναντί τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.