Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ε.ΠΑ.Μ. Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ! ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ!!!

ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Δ. ΚΑΖΑΚΗ. 
ΚΥΒΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Τετ 3 Οκτωβρίου 7.30μμ
Εθνάρχου Μακαρίου 1 – Γέφυρα Κολοκυνθούς


ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΚΥΒΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.30 ΜΜ
«Το κεφάλαιο φεύγει με μεγάλη ταχύτητα στο εξωτερικό για ασφαλή καταφύγια κερδοσκοπίας εν αναμονή της επίσημης πτώχευσης, ή κάποιου ανάλογου γεγονότος. Μάλιστα το ελληνικό δημόσιο φορτώθηκε μετά το «κούρεμα» με 75,6 δις ευρώ νέα δάνεια για να πληρώσει τραπεζίτες και κερδοσκόπους, οι οποίοι έτρεξαν αμέσως να τα βγάλουν στο εξωτερικό προκειμένου να τα διασφαλίσουν από τον γκρεμό που έχει οδηγηθεί η χώρα και ο λαός της. Κι ύστερα απ’ όλα αυτά έχουμε και τον Μπαρόζο που μας λέει ότι πρέπει να ευχαριστούμε την συμμορία του ευρώ για την «διάσωσή» μας. Τον βαράς, κύριε Πρόεδρε, ή δεν τον βαράς;»
Μέσα στην τρέχουσα οικονομική και πολιτική ανάλυση,  θα υπάρξει και  θέμα σχετικά με την άμυνα ενάντια στις φοροεπιδρομές και τη δυνατότητα ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ.
Μείνετε συντονισμένοι. Θα έρθει κι η αφίσα. Ενημερώστε, οργανώστε, να στε εκεί. Έχουν να ακουστούν πολλά!
Αντισταθείτε, Οργανωθείτε στο ΕΠΑΜ!
Εμπρός για την Γενική Πολιτική Απεργία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.