Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Λαγκάρντ: Η Ελλάδα να συνεχίσει τις τεράστιες προσπάθειες να βρει έσοδα!

Αναδημοσίευση από: olympia.gr - Πηγή

Η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει να κάνει «τεράστιες προσπάθειες» σε ότι αφορά την είσπραξη των εσόδων, δήλωσε στο BBC η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Christine Lagarde.
«Αυτό που έχει δείξει η τεχνική ανάλυση και η ιστορία της διαχείρισης κρίσεων, είναι ότι καλύτερα να το κάνεις δυνατά και σκληρά στην αρχή προκειμένου να δρέψεις τα οφέλη της διαδικασίας. Η Ελλάδα έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες να περικόψει τις δαπάνες, να μειώσει το έλλειμμα, να πετύχει ισοσκέλιση του πρωτογενούς προϋπολογισμού, αν όχι το πλεόνασμά του, και όλα αυτά είναι καλά νέα. Η χώρα θα επιδείξει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που σχεδιάζονταν. Όμως πρέπει να συνεχίσει να κάνει τεράστιες προσπάθειες στον τομέα της είσπραξης εσόδων και φόρων», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Lagarde.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.