Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Ε.ΠΑ.Μ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όταν το θράσος δεν έχει όρια και όταν η νοημοσύνη του λαού υποτιμάται, τότε όλα είναι δυνατό να συμβούν. Πόσο διαφορετικά μπορεί κανείς να εξηγήσει τα γεγονότα, όταν τα φαντάσματα του λεγόμενου «εκσυγχρονιστικού μπλοκ» προσπαθούν, να επιστρέψουν στο προσκήνιο με τιμές και βραβεύσεις, αδιαφορώντας για το κακό που έχουν κάνει στη χώρα και τον Ελληνικό λαό;
Και όμως οι λεγόμενοι «εκσυγχρονιστές», προσπαθούν να επανακάμψουν στην κεντρική πολιτική σκηνή και μάλιστα με βίζα και διαβατήριο σφραγισμένο από τη γερμανική καγκελαρία, για να βραβευτούν μεταξύ τους!
Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών κ. Οδ. Κυριακόπουλος, το γνωστό ΙΟΒΕ, που μέχρι πρότινος προήδρευε ο κ. Στουρνάρας, θα απονείμει το «Αριστείο ΙΟΒΕ» στον κ. Παπαδήμο, πρ. δοτό πρωθυπουργό, για τη συμβολή του τα τελευταία χρόνια στην ελληνική οικονομία και στη διατήρηση της ευρωζώνης!
Η εκδήλωση θα γίνει στις 14 Ιανουαρίου ημέρα Δευτέρα το απόγευμα στην έδρα του Ιδρύματος Ι. Λάτση στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς (πρ. ξενοδοχείο Απέργη), με την παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, των γνωστών και μη εξαιρετέων της συντροφιάς κκ Β. Ράπανου, Τ. Γιαννίτση και με τις «ευλογίες» του Κ. Σημίτη. Η παρουσία του τελευταίου θα εξαρτηθεί ανάλογα από τις «αντιδράσεις» που θα υπάρξουν.
Με την ευκαιρία αυτή, το ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ( Ε.Πα.Μ )
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ
Πολιτικούς φορείς, Πολιτικές Δυνάμεις, Πολιτικά Σχήματα, αλλά και κάθε Πατριώτη και Δημοκράτη μεμονωμένα, σε μια μαζική κοινή πολιτική δράση και διαμαρτυρία απέναντι στη συνάθροιση των «φαντασμάτων» που επιχειρείται, για να μην τους δοθεί η παραμικρή ευκαιρία εξαγνισμού, αλλά και για να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι, ακόμη και ταμπουρωμένοι πίσω από τους τοίχους «μαυσωλείων».
Η διαμαρτυρία αυτή ας προσπαθήσουμε να αποτελέσει την αφετηρία μιας κοινής μαζικής πολιτικής δράσης όλων όσων αντιτίθενται και παλεύουν εναντίον του καθεστώτος κατοχής.
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ. 7/1/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.