Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Έκκληση για παράσταση στον Άρειο Πάγο ( Λ.Αλεξάνδρας) Τετάρτη 13/2/2013 ώρα 10,30.

Στις 14.01.2013 η δικηγόρος Ντορα Κρητικοπούλου κατάθεσε στη Γ.Α.Δ.Α. (Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας / Τμήμα Προστασίας Πολιτεύματος με αριθμό πρωτοκόλλου 1016/53/12), αίτηση περί Εφαρμογής της υπ' αριθ. 4 / 2012 Εγκύκλιου του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για την σύλληψη των βουλευτών που θα υπέγραφαν εκείνη την ήμερα την άνευ όρων παράδοση της χώρας μας στους δανειστές με την κύρωση της ΠΝΠ ("Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου") .
Σε συνέχεια τηςαίτησης καλούνται οι Έλληνες Πολίτες να συμετάσχουν απο κοινού στο κάλεσμα για απονομή δικαιοσύνης στην βάση της εφαρμογής των Συνταγματικών τους δικαιωμάτων .
Πληροφορίες περί της εφαρμογης της υπ ?αριθμ. 4/2012 Εγκύκλιο του κ.Εισαγγελέα του Α.Π. στην ιστοσελίδα http://letmefree.gr/


Σχόλιο για την συγκεκριμένη δράση από τον Δ. Καζάκη (από το facebook):

Δεν νομίζω ότι έχει κανένα νόημα. Αντίθετα νομιμοποιείς ένα θεσμικό όργανο της νέας κατοχής να αποφανθεί για το πατριωτικό καθήκον των Ελλήνων. Θα μας πουν τα δικαστήρια και μάλιστα ο Άρειος Πάγος, ποιο είναι το πατριωτικό μας καθήκον; Μα το 120 παρ. 4 αφορά τον λαό και όχι τα δικαστήρια. Είναι προσταγή προς τον λαό, όλο τον λαό, να κάνει το καθήκον του απέναντι στην πατρίδα. Κι αυτό απαιτεί συνεννόηση ανάμεσα στον λαό, συντονισμός δράσης για την ανατροπή του καθεστώτος που έχει βίαια καταλύσει τα πιο θεμελιώδη δικαιώματα του ελληνικού λαού και έχει εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία της χώρας. Σε μια τέτοια ώρα ο συνταγματικός νομοθέτης απευθύνεται στον λαό που είναι πάνω από δικαστήρια, γιατί γνωρίζει από τα πριν ότι κανένας θεσμός του Συντάγματος και της πολιτείας δεν θα είναι ικανός να τον προστατεύσει από την βίαιη κατάλυση δικαιωμάτων και εθνικής κυριαρχίας. Τι πρέπει να κάνει ο λαός για να ανταποκριθεί στην επιταγή του 120 παρ. 4; Να ενωθεί στην βάση του κοινού πατριωτικού καθήκοντος και να ανατρέψει το καθεστώς βίαιης κατάλυσης και σφετερισμού. Για να ενωθεί όμως χρειάζεται οργάνωση και επομένως να ποιο είναι το καθήκον. Η κ. Κρητικοπούλου μπορεί να εμφορείται από αγνές προθέσεις, αλλά εκθέτει το 120 παρ. 4 σε γελοιοποίηση, το υποβαθμίζει ως συνταγματική επιταγή προς όλους τους πατριώτες Έλληνες. Καλεί δοσίλογους δικαστές που ποτέ δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι αντλούν την εξουσία τους από τον λαό και όχι από την κυβέρνηση που τους διορίζει να αποφανθούν για το πατριωτικό καθήκον των Ελλήνων. Μα ο Άρειος Πάγος και το Συμβούλιο της Επικρατείας ήταν οι θεσμοί που νομιμοποίησαν πρώτοι την παλιά ναζιστική κατοχή. Ήταν τα ίδια δικαστικά σώματα που νομιμοποίησαν και την χούντα. Και τώρα έχουν ήδη νομιμοποιήσει την νέα κατοχή. Εδώ ο άρειος πάγος καλεί σε πειθαρχικό δυο εισαγγελείς πρωτοδικών γιατί σαν Έλληνες πολίτες κάλεσαν τον κλάδο να αγωνιστεί εναντίον των δοσίλογων και της νέας κατοχής. Γι' αυτό και πιστεύω ότι το εγχείρημα της κ. Κρητικοπούλου είναι μια πράξη εκτόνωσης και αποπροσανατολισμού. Μακάρι να διαψευσθώ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.