Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΜ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!


Κέρκυρα 5/2/13

Δελτίο Τύπου

Εν μέσω κατοχής της πατρίδας μας το Ε.Πα.Μ συνεχίζει την προσπάθεια ενημέρωσης, αφύπνισης και αντίστασης των συμπολιτών και ολόκληρου του Κερκυραiκού  λαού στην δωσιλογική ξενόδουλη τρικομματική κυβέρνηση του μνημονίου. Έτσι για άλλη μια φορά καλούμε τον Γ.Γ του Ε.Πα.Μ, τον γνωστό οικονομολόγο – αναλυτή Δημήτρη Καζάκη να μιλήσει στην Κέρκυρα Κυριακή 10/2/13 και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Θέατρο (κεντρική σκηνή) αναλύοντας:


1.        Τα 5 προτάγματα του Ε.Πα.Μ


2.       Τους τρόπους αναγέννησης της πατρίδας μας


3.       Τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί για να ξεπεράσουμε την ηττοπάθεια και την μοιρολατρία που μας διαπερνά


4.       Μακροοικονομία- Διεθνής Οικονομία- Ελληνικό χρέος


5.      Τοπικές επιπτώσεις των μνημονιακών πολιτικών


Α) Ξεπούλημα Ερημίτη- Μαρίνας Γουβιών- λιμανιού- αεροδρομίου- Αδελφάτα κτλ


Β) Καλλικράτης- τοπική αυτοδιοίκηση


Γ) Συναντήσεις- συνεργασία Φούχτελ με Περιφερειάρχη και Δήμαρχο



Θα ακολουθήσει εξαντλητικός διάλογος- ερωτήσεις- τοποθετήσεις- κριτική. Καλεσμένοι όλοι οι Κερκυραίοι που αγωνιούν για τον τόπο και το μέλλον των παιδιών μας. Καλεσμένα επίσης όλα τα κόμματα και κινήσεις, μέτωπα και λοιπές πολιτικές- κοινωνικές συλλογικότητες. Όλοι οι συνδικαλιστικοί- επιμελητηριακοί- συνεταιριστικοί- επιστημονικοί- αγροτικοί και πολιτικοί φορείς.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ- 
                                             
     ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.