Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.Πα.Μ. για τις εξελίξεις στην ΚύπροΑνακοίνωση

Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών στην Κύπρο δείχνουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο την αδίστακτη και εθνοκτόνα πολιτική που έχουν δρομολογήσει οι αρχιτέκτονες της ομοσπονδιοποίησης της Ευρώπης.

Δε διστάζουν να εξαθλιώσουν έναν ένα τους λαούς της Ευρώπης μέχρι να τους οδηγήσουν σκλάβους και γυμνούς στα βιομηχανικά κέντρα των «αρχόντων» της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας πλουτοκρατίας.

Πρώτος στόχος τους είναι η οικονομική απογύμνωση των εθνών – κρατών, που είναι μέλη της ευρωζώνης, η εξαθλίωση των λαών τους,  ο ανδραποδισμός τους και η μετατροπή τους σε νομάδες και, χωρίς εθνική ταυτότητα,  περιπλανώμενους επαίτες.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο δείχνουν ολοφάνερα ότι οι κατακτητές επιταχύνουν τις διαδικασίες κατάλυσης και διάλυσης των εθνικών κρατών.

Οι ώρες είναι κρίσιμες για τον ελληνισμό σε Κύπρο και Ελλάδα και η  απειλή για δραματικές εθνικές συνέπειες άμεση.  Είναι απόλυτη ανάγκη οι πατριωτικές, δημοκρατικές, αντικατοχικές πολιτικές δυνάμεις,  και τα κινήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, να κινητοποιηθούν άμεσα για να σταματήσουν το, υπό εξέλιξη, κοινοβουλευτικό πραξικόπημα στη Λευκωσία και να καταγγείλουν τη συνέργεια της «κυβέρνησης» Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη των Αθηνών. Οι καταστάσεις θυμίζουν έντονα το πραξικόπημα του Ιωαννίδη, του `74, και τις χουντικές μαριονέτες των Αθηνών, που οδήγησαν σε εντεταλμένη ανατροπή της γεωστρατηγικής ισορροπίας στην περιοχή της ΝΑ Μεσογείου, με την προδοσία της Κύπρου, λίγο πριν καταρρεύσουν και καταδικαστούν τελεσίδικα από τον ελληνικό λαό.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.),  σε ανύποπτο χρόνο, είχε  προειδοποιήσει τους Κυπρίους - με συνέντευξη του Γενικού του Γραμματέα Δημ. Καζάκη στα ΜΜΕ της Κύπρου – για τον επερχόμενο κίνδυνο, και τότε λοιδορήθηκε από πολλούς «επαΐοντες» της κυπριακής πολιτικής και της δημοσιογραφίας.

Σήμερα τι έχουν να πουν;

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καλεί τον Ελληνικό και τον Κυπριακό Λαό σε Εθνική Πανστρατιά.

Μόνο γενικευμένη αντίσταση που θα προσλάβει παλλαϊκά χαρακτηριστικά σε Ελλάδα και Κύπρο μπορεί να αποτρέψει τώρα το έγκλημα του Εurogroup και των εγχώριων προδοτών, που κάνει τη Κυπριακή τραγωδία του ’74, αλλά και τη Μικρασιατική Καταστροφή να φαντάζουν παρωνυχίδες μπροστά σε αυτό που πρόκειται να βιώσουμε το προσεχές διάστημα.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ


Αθήνα, 16 Μαρτίου 2013
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.