Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Να μην ξεχάσουμε σήμερα, αλλά και κάθε μέρα




Να μην ξεχάσουμε σήμερα, αλλά και κάθε μέρα:







  1. Να μην ξεχνάμε ποτέ ότι ο Αγώνας και η εργασία μας είναι στον δρόμο, στην γειτονιά, στην δουλειά και στις συλλογικότητες!!!
  2. Να μην ξεχνάμε ότι ο Αγώνας είναι συλλογικός και όχι ατομικός! ΜΑΖΙ κάνουμε, ΜΑΖΙ θα νικήσουμε. 
  3. Να μην ξεχνάμε ότι ο αγώνας είναι για την Πατρίδα, το Έθνος και την Δημοκρατία και όχι μόνο για τα εργασιακά, κλαδικά ή απαιτήσεις συγκεκριμένων και μόνο κοινωνικών δικαιωμάτων.  Μέσω του αγώνα για την Πατρίδα και την Δημοκρατία, αγωνιζόμαστε και για όλα τα υπόλοιπα. 
  4. Να μην ξεχνάμε ότι ΠΡΩΤΑ πρέπει να υπάρξει ανατροπή, μέσω Γενικής Πολιτικής Απεργίας Διαρκείας, και ΜΕΤΑ το νέο κράτος μέσω Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης. Δεν μπορούμε να φτάσουμε στο δεύτερο αν δεν περάσουμε από το πρώτο.
  5. Να μην ξεχνάμε να σεβόμαστε τις ιδεολογικές ή μη θέσεις των συναγωνιστών μας, και να στεκόμαστε με απόλυτη ενότητα στον κοινό αγώνα.
  6. Να μην ξεχνάμε ότι πρέπει να με ατσάλινη υπομονή, ψυχικό σθένος και απέραντη αγάπη προς την Πατρίδα αυτή και τον Λαό της, να στεκόμαστε πάντα ως φάροι ανάμεσα στους συμπολίτες μας, που περιμένουν να δουν ένα φως ελπίδας μέσα στο σκοτάδι της σημερινής Χούντας. 
  7. Να μην ξεχνάμε να σηκώνουμε τα λάβαρα της Πατρίδας, παντού και πάντα και να μην ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε ΕΠΑΜήτες, Κατ εξοχήν Δημοκράτες και υγιείς Πατριώτες.

Κλείστε το ρημάδι, είτε αυτό είναι υπολογιστής είτε τηλεόραση, είτε εφημερίδα κ.ο.κ. και βγείτε ΕΞΩ και συνομιλήστε/οργανωθείτε με τους συνανθρώπου μας!!! 


Οργανωθείτε, κάντε δράσεις μαζί! 

Αρχίζουμε με εύκολες δράσεις οργάνωσης για να περάσουμε στα πιο δύσκολα.

Καλή Λευτεριά!

Σ. Κατσούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.