Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Θέλετε να μάθετε πόσα χρωστάμε; Ας μιλήσουμε για χρέη λοιπόν...

Τι μας λέει η "Κυβέρνηση"

Πρόσφατα, ο φερόμενος ως "υπουργός οικονομικών" κ. Στουρνάρας μέσα στον ίδιο τον παρουσιαζόμενο ως "Ναό της Δημοκρατίας", απαντώντας στον κύριο Τσίπρα, ανέφερε άθελά του βέβαια, ότι χρωστάμε 550 δις (!!!).


Ήταν η πρώτη φορά που αναφέρθηκε ποτέ ένα τέτοιο μεγάλο ποσό από το καθεστώς. Και άσχετα με το γεγονός ότι κανένας δεν τους πιστεύει πια, γιατί πολύ απλά μπορεί τα χρωστούμενα να είναι και διπλάσια. Όμως η δήλωση αυτή μας δίνει πράγματι να καταλάβουμε ότι το καθεστώς "πιστεύει" ακράδαντα ότι ο Λαός αυτής της χώρας πρέπει με κάποιον τρόπο, όποιον καταστροφικό τρόπο τέλος πάντων, να τα πληρώσει αυτά. Μας λέει λοιπόν το καθεστώς, ότι αυτές είναι οι υποχρεώσεις μας, το χρέος μας δηλαδή.




Και ας μην ξεχνάμε τα άπειρα CDS, ομόλογα και δεν ξέρω εγώ ποιες άλλες αμέτρητες και απίστευτα τοκογλυφικές υποχρεώσεις έχουν φορτώσει στην πλάτη του Λαού, τα οποία με σκοτεινούς και με συνθήκες απόλυτης αδιαφάνειας τρόπους αποφασίζουν πίσω από κλειστές πόρτες.

Πρόσφατα και πάλι, ο φερόμενος ως "υπουργός εξωτερικών" κ. Δ. Αβραμόπουλος προανήγγειλε την διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων από την Γερμανία, που μας τα χρωστά.

Και πάλι βλέπουμε ότι το καθεστώς, άσχετα με το γεγονός ότι όλοι μας ξέρουμε τι θέατρα παίζονται, μας λέει ότι κάποιοι (οι Γερμανοί στην συγκεκριμένη περίπτωση), μας χρωστούν κάποια χρήματα, για την τεράστια καταστροφή και θάνατο που έφεραν στην Πατρίδα μας.

Επίσης, να θυμίσω, ότι το δωσιλογικό καθεστώς κατοχικής χουντάρας, δεν ξεχνά ποτέ να να ενημερώνει ποιο ακριβώς είναι το "χρέος" μας προς τους φερόμενους ως "Ευρωπαϊκούς Εταίρους" μας. Είναι προφανές, ότι μας ζητούν να τους σεβαστούμε, να τους υπακούμε πιστά, και βεβαίως ότι η όποια αποχώρηση από τους "θεσμούς" τους, θα ήταν καταστροφή για εμάς.

Τι μας λένε τα ΜΜΕ

Είναι γνωστό σε όους επίσης, ότι βρισκόμαστε όλοι εμείς, οι απλοί πολίτες μπροστά σε έναν συνεχή καταιγισμό από προσταγές, μέσω των Μέσω Μαζικής Αποτέφρωσης Συνειδήσεων, που μας λένε καθημερινά ότι πρέπει να ξεπληρώνουμε τα χρέη μας. Ότι αυτός που δεν πληρώνει τους φόρους του, είναι απλά ένας σιχαμερός φοροφυγάς, άσχετα αν είναι άνεργος, ή δεν τους φτάνουν τα χρήματα για να ταΐσει τα παιδιά του.

Από την άλλη, βλέπουμε τις μεγάλες πολυεθνικές αλλά και εγχώριες εταιρείες, που δεν φαίνεται να πληρώνουν τίποτα στο κράτος κατοχής, μιά και είναι φιλαράκια εδώ και πολύ καιρό. Περιστασιακά, θα δούμε και πάλι τα ανίδεα παπαγαλάκια του σάπιου συστήματος να πρέπει να αντιδράσουν μπροστά στην τυχαία αναφορά του γεγονότος αυτού.

Τι μας λένε οι "υπόλοιποι"

Άλλοι πάλι, τους βλέπουμε βεβαίως μέσα από τα ίδια κανάλια που πηγάζουν από έναν ραγιαδισμό που συνορεύει επικίνδυνα με έναν αυτιστικό κρετινισμό και προχωρημένης μορφής αυτισμό να λένε τα δικά τους. Ότι είναι χρέος μας και πρέπει να σεβόμαστε το κοινοβουλευτικό σύστημα, ότι σέβονται την επιλογή του Λαού στις τελευταίες εκλογές, ότι είναι χρέος τους να σώσουν την Πατρίδα, ότι πρέπει πάσα θυσία να μείνουμε στο Ευρώ και άλλες βλακώδεις φαιδρότητες, επιπέδου νηπιαγωγείου και κάτω. Μας λένε δηλαδή ότι είναι χρέος μας, να στηρίξουμε το σύστημα που μας έφερε ως εδώ.

Η αντιπολίτευση, μας λέει τα ίδια πράγματα στην ουσία, είτε πρόκειται για φερόμενους ως "αριστερούς" ή/και "κομμουνιστές", είτε πρόκειται για φερόμενους ως "ανεξάρτητους" ή "πατριώτες". Όλο τους, συναινούν πλήρως και παγίως με την βασική ιδέα ότι ο Λαός έχει χρέος να στηρίζει το καθεστώς κατοχικής χουντάρας, με το να τους ψηφίζει, να περιμένει αυτοί να λύσουν το πρόβλημα, να τους νομιμοποιεί μέσω των απεγνωσμένων και εκ προοιμίου αναποτελεσματικές προσπάθειες να διακανονίσουν τα συνεχώς αυξανόμενα  χρέη προς το Δημόσιο.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο

Το σύστημα, άσχετα ιδεολογίας, ευφυίας, νοοτροπίας, θέσης και του τι λένε στην επιφάνεια, θέλουν από εμάς να πληρώσουμε το χρέος μας. Και ποιο είναι αυτό το χρέος όπως μας το παρουσιάζουν; γιά όλους αυτούς, είναι απλά το να περιμένουμε να μας αποδεκατίσει και να μας εξοντώσει το σύστημα, να προσπαθήσουμε να πληρώσουμε όσο πιο πολλά μπορούμε, για να μας διασώσουν αυτοί, όποτε "μπορέσουν", με όποιον τρόπο αυτοί "ξέρουν". Εμείς βέβαια, ο απλός Λαός, κατ αυτούς, ΔΕΝ αξίζουμε ούτε καν μια εξήγηση για τις επί μέρους θέσεις τους. Παρ όλο που οι θέσεις και οι πράξεις τους είναι προφανέστατα καταστροφικές, ή στην καλύτερη περίπτωση απλά βάζουν λάδι στην φωτιά.

Είναι όμως αυτό το μόνο σίγουρο;;;

Εγώ θα έλεγα ΟΧΙ! Γιατί ξεχάσαμε να ορίσουμε το χρέος μας εμείς, μόνοι μας, με βάση την Ιστορία μας και την πραγματικότητα που μας πνίγει πλέον. Οι επικυρίαρχοι και τα δεκανίκια τους, εντός και εκτός της "κυβέρνησης", επιμελώς αποφεύγουν να μας πουν ποιο ακριβώς είναι το αληθινό μας χρέος. Και το αληθινό χρέος μας, είναι το εξής:

Να σώσουμε την Πατρίδα μας, την γλώσσα μας, τις παραδόσεις μας, και τα παιδιά μας! Να εδραιώσουμε πραγματική Εθνική μας Ανεξαρτησία και Κυριαρχίά, την Δημοκρατία, την Ελευθερία και την Δικαιοσύνη.

Και "ξέχασαν" επίσης να μας πουν πόσο επιτακτικό και σημαντικό είναι αυτό το Μεγάλο Χρέος μας:

Είναι τόσο σημαντικό και μεγάλο, που είτε αυτό το χρέος προς την Πατρίδα θα το πληρώσουμε με την εξαφάνισή μας, είτε θα πρέπει να δώσουμε μέχρι και το αίμα μας γι αυτά για να ελευθερωθούμε.

Ξέχασαν δηλαδή να μας θυμίσουν, όλοι αυτοί οι "άρχοντες" και προύχοντες της ψευτο-Δημοκρατίας που ζούμε σήμερα, ότι Ένα και Μοναδικό είναι το Χρέος μας, το χρέος που πλήρωσε αυτό το Έθνος πολλές φορές με θυσίες και πραγματικούς αγώνες:


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!!


Όποιος το κατάλαβε αυτό, 
όποιος κατάλαβε ότι χωρίς Ελευθερία δεν αξίζει να έχει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,
ας κλείσει λοιπόν τον υπολογιστή,
ας κλείσει την τηλεόραση ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ, 
ας αφήσει τις θεωρίες και τα λόγια,
ας ΒΓΕΙ ΕΞΩ, ας σταθεί ΔΙΠΛΑ στους συμπατριώτες του,
 και ας δώσει την μάχη για την Ελευθερία, την Πατρίδα και το Έθνος! 

Καλή Λευτεριά!

Σ. Κατσούλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.