Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Φωτογραφίες και Βίντεο από τα Εγκαίνια των νέων γραφείων του Πυρήνα Γλυφάδας Ελληνικού

Την Κυριακή 19 Μαΐου στην Άνω Γλυφάδα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του (Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου) Ε.ΠΑ.Μ Γλυφάδας – Ελληνικού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους κάτοικοι της περιοχής καθώς και πάρα πολλοί φίλοι και μέλη του μετώπου.

Ο Σταύρος Κατσούλης, μέλος του πυρήνα καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στην σημερινή κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση που έχει οδηγηθεί η χώρα μας από το διεφθαρμένο πολίτικο σύστημα και τις εντολές της Τρόικα. Εν μέσω της πραγματικότητας αυτής δημιουργήθηκε το στέκι μας με σκοπό την ενημέρωση την οργάνωση, την αλληλεγγύη, τν αφύπνιση του Λαού και την δυναμική παρουσία στις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις .

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δημήτρης Καζάκης γ.γ. Ε.ΠΑ.Μ και μέλος του πυρήνα μας ο οποίος τόνισε ότι το Ε.Πα.Μ. θα βρίσκεται εδώ σαν άμεσος εκφραστής της Δημοκρατίας την οποία πρέπει να επαναφέρει ο Λαός σύσσωμος. Επισήμανε ότι είναι μια μέρα γιορτής για το Ε.Πα.Μ. που ολοένα αναπτύσσεται δημιουργώντας γερές βάσεις σε κάθε γειτονιά, για ένα καλύτερο αύριο.

Το στέκι μας θα είναι εδώ ως σημείο αναφοράς για την οργάνωση, την προετοιμασία, την αντίσταση του Λαού και τους επερχόμενους αγώνες που θα χρειαστούν να γίνουν για να ανακτήσουμε την Δημοκρατία, την Εθνική μας κυριαρχία, την Δικαιοσύνη και την Ελευθερία της Χώρας.

Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να διασκεδάσουν με άφθονες μπύρες, παγωμένο κρασί και μεζέδες που επιμελήθηκαν τα μέλη του πυρήνα μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους μας για την παρουσία τους και κυρίως εκείνους που ήρθαν από άλλες περιοχές για να μας τιμήσουν, βάζοντας ένα ακόμη λιθαράκι στην καλή συνεργασία των οργανώσεων του Ε.Πα.Μ. σε όλη την Ελλάδα.


Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση.






Φωτογραφίες: Παπαδήμος Δημήτρης























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.