Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΕΠΑΜ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την Κυριακή 19 Μαΐου στην Άνω Γλυφάδα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του (Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου) Ε.ΠΑ.Μ Γλυφάδας – Ελληνικού.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους κάτοικοι της περιοχής καθώς και πάρα πολλοί φίλοι και μέλη του μετώπου.


Ο Σταύρος Κατσούλης, μέλος του πυρήνα Ε.ΠΑ.Μ. της περιοχής, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στην σημερινή κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση που έχει οδηγηθεί η χώρα μας από το διεφθαρμένο πολιτικό  σύστημα και τις εντολές της Τρόικα. Εν μέσω της πραγματικότητας αυτής δημιουργήθηκε το στέκι μας με σκοπό την ενημέρωση, την οργάνωση, την αλληλεγγύη, την αφύπνιση του Λαού και τη δυναμική παρουσία στις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις .

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δημήτρης Καζάκης, γ.γ. Ε.ΠΑ.Μ και μέλος του πυρήνα μας, ο οποίος τόνισε ότι το Ε.Πα.Μ. θα βρίσκεται εδώ σαν άμεσος εκφραστής της Δημοκρατίας την οποία πρέπει να επαναφέρει ο Λαός σύσσωμος. Επισήμανε ότι είναι μια μέρα γιορτής για το Ε.Πα.Μ., που ολοένα αναπτύσσεται δημιουργώντας γερές βάσεις σε κάθε γειτονιά, για ένα καλύτερο αύριο.

Το στέκι μας θα είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο καθημερινά, για να γνωριστούμε, να μοιραστούμε τους κοινούς προβληματισμούς μας και τις αγωνίες μας. Θα είναι ένα σημείο αναφοράς για την οργάνωση, την προετοιμασία, την αντίσταση του Λαού και τους επερχόμενους αγώνες που θα χρειαστούν να γίνουν για να ανακτήσουμε τη Δημοκρατία, την Εθνική μας κυριαρχία, τη Δικαιοσύνη, την Αξιοπρέπεια και την Ελευθερία της Χώρας.

Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να διασκεδάσουν με παγωμένο κρασί και μεζέδες που επιμελήθηκαν τα μέλη του πυρήνα μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους μας για την παρουσία τους και κυρίως εκείνους που ήρθαν από άλλες περιοχές για να μας τιμήσουν, βάζοντας ένα ακόμη λιθαράκι στην καλή συνεργασία των οργανώσεων του Ε.Πα.Μ. σε όλη την Ελλάδα. 

Δελφών 108 και Κυνουρίας
Τηλ. 2112139015
e-mail: epam.nt.glyfada@gmail.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.