Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Κυβερνητικόν Ανακοινωθέν για την άφιξη του αξιότιμου και αγαπητού μας τοποτηρητή κ. κ. Σόιμπλε



Η αξιαγάπητη μας Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, σήμερα στις 18 Ιουλίου 2013, εορτάζει μεγαλοπρεπώς την άφιξη του εξοχότατου κυρίου κυρίου Σόιμπλε στην χώρα μας. Ο Λαός μας, καλείται επίσης να εορτάσει αυτήν την χαρμόσυνη άφιξη του Μεγάλου ευεργέτη και τοποτηρητή μας κυρίου-κυρίου Σόιμπλε, ο οποίος ήρθε για να κάνει τον έλεγχο του στην εφαρμογή των Σωτήριων πολιτικών που σώζουν την χώρα μας.

Η αξιαγάπητη Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας μας, καθώς και οι ικανότατοι ηγέτες του Λαού μας, υπόσχονται να ακολουθήσουν πιστά και χωρίς καμιά παραλλαγή όλες τις εντολές που θα τους δοθούν από τους αξιωματούχους της φίλης χώρας.

Γι αυτόν τον λόγο, ο Λαός παρακαλείται να μείνει σπίτι του, και να εορτάσει την περίσταση αυτή με την δέουσα ησυχία και περισυλλογή που απαιτεί ο συγκεκριμένος εορτασμός.

Οι παραβάτες θα τιμωρούνται πάραυτα.

ΖΗΤΩ η Ευρωπαϊκή Ένωση!
ΖΗΤΩ η Κυβέρνηση!
ΖΗΤΩ η Γερμανία!

ΖΗΤΩ η χρηματοπιστωτική επανάσταση!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους φίλους Γερμανούς και Ευρωπαίους, για την Σωτηρία που μας έφεραν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.