Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

«Διεμερίσαντο τα ιμάτιά της εαυτοίς και επί τον ιματισμόν της έβαλον κλήρον»


του Κώστα Γιαννιώτη*

Η Ελλάδα στα σκαλοπάτια του Γολγοθά της, προσφέρει το δείγμα του μέλλοντος που ετοιμάζουν για τους ατυχείς λαούς της Ευρώπης, αυτοί που μας διατυμπάνιζαν ότι η ΕΕ θα είναι ο παράδεισος των λαών, ο τόπος της επαγγελίας και της διαρκούς ειρήνης.

Μαύρος και απάνθρωπος ο κόσμος που ετοιμάζουν για ολόκληρη την Ευρώπη, αν πετύχει το πείραμά τους με την Ελλάδα.

Σε επίσημο site της ελληνογερμανικής συνέλευσης με το όνομα DEUTSCH – GRIECHISCHEVERSAMMLUNG αναρτήθηκε ένα κείμενο - ανακοίνωση, που έχει ως ακολούθως:

«Στις 22 Οκτωβρίου  ξεκινάει στη Νυρεμβέργη η Γερμανοελληνική συνέλευση. Τετρακόσιοι καλεσμένοι από την Ελλάδα και τη Γερμανία θα μιλήσουν για τον τρόπο...
διεύρυνσης της συνεργασίας των δύο χωρών. Από την τοπική αυτοδιοίκηση, μέχρι τον τουρισμό και το ενεργειακό.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Steffen Seibert ευχαρίστησε, στο όνομα της Μέρκελ, όλους τους συμμετέχοντες, για τη συνεργασία, η οποία αναπτύσσεται από τα κάτω, από περιοχή σε περιοχή, από κοινότητα σε κοινότητα, από πολίτη σε πολίτη. Η συνεργασία αυτή δείχνει ήδη τα αποτελέσματά της, σε πολλά θέματα, στην Ελλάδα. Στην Αθήνα και στο Ηράκλειο ξεκινούν το φθινόπωρο τα δύο πρώτα σχολεία για ξενοδοχειακά επαγγέλματα. Νέοι Έλληνες μπορούν να εκπαιδευτούν με γερμανικά πρότυπα.»

Στην περίφημη αυτή συνάντηση – σύμφωνα με την ανακοίνωση – παραβρέθηκαν οι υπουργοί εσωτερικών και αγροτικής ανάπτυξης, Μιχελάκης και Τσαφτάρης.

Δεν περιμέναμε, βέβαια, να δούμε την ανακοίνωση αυτή σε κανένα από τα «ελληνικά» κανάλια, γιατί θα ήταν υποχρεωμένα να αναφέρουν και τα ονόματα των συμμετεχόντων και τις λεπτομέρειες των εργασιών αυτής της συνάντησης. Σίγουρα κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο για τους εξωνημένους «πατριώτες» των ΜΜΕ και την ομάδα των «κυβερνώντων», καθ` όσον θα αποκάλυπτε τους απώτερους σκοπούς των κατακτητών, που, με πρόσχημα τη συνεργασία, ενισχύουν την αρπάγη της κυριαρχίας τους επί της ελληνικής επικράτειας.

Αν οι Ράιχενμπαχ, Τόμσεν  Τράα και αρκετοί άλλοι, αποτελούν τους εκπροσώπους της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, θα θέλαμε να ξέραμε τι ρόλο παίζει ο Φούχτελ, αυτό το περίεργο άτομο, της Μέρκελ και της παρέας της, που γυροφέρνει ασύδοτο την επικράτεια της χώρας μας, εξαγοράζοντας ελεεινές συνειδήσεις ιθυνόντων, που του εκχωρούν υπηρεσίες και επιχειρήσεις του δημοσίου, για συνεκμετάλλευση στο όνομα της ….«αδελφοποίησης» ελληνικών δήμων με αντίστοιχους γερμανικούς.

«Αδελφοποίηση» με γερμανικούς δήμους οι οποίοι αντιμετωπίζουν την άρνηση του γερμανικού κράτους να τους χρηματοδοτήσει και, αντίθετα, τους προτρέπει να απευθυνθούν για χρηματοδότηση στα κοράκια των …..«αγορών». Βρήκαν λοιπόν οι Γερμανοί, την πιο εύκολη λύση για τους δήμους τους . Και το όνομα αυτής  ….«αδελφοποίηση». Όχι με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. Με ελληνικές. Γιατί αν πάνε σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις και κάνουν παρόμοιες απόπειρες θα τους πάρουν με τις πέτρες. Γιατί εκεί δεν έχουν ούτε Αντώνη, ούτε Μπένυ, ούτε Στουρνάρα, ούτε δημάρχους σαν τους δικούς μας. Μπορεί και κει να υπάρχουν λαμόγια, αλλά, πώς να το κάνουμε, έχουν και μια κάποια ψωροαξιοπρέπεια.

[Κάπου αργοσαλεύει μια υποψία ότι το μπλοκάκι των επιταγών του κυρίου αυτού, με το γελοίο περουκίνι, μπαινοβγαίνει, από τη μέσα τσέπη του σακκακιού του, πιο συχνά και από το πακέτο των τσιγάρων μανιώδους καπνιστή].

«Ξεκίνησαν τις εργασίες, γράφει η ανακοίνωση, για την ενίσχυση των γραφείων δύο δήμων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης .Γερμανοί και ‘Έλληνες δήμαρχοι ανταλλάσουν τις εμπειρίες τους. ….συναντιούνται Κεφαλονιά και Rhein – Neckar – Kreis, ή Κοζάνη καιBautzen. ….ο περιφερειάρχης του Schwabisch Hall με ειδικούς και σε συνεργασία με τους Έλληνες συναδέλφους του, επεξεργάστηκαν μια λύση για το κλείσιμο του σκουπιδότοπου και την εύρεση αποτελεσματικότερου τρόπου διαχείρισης των σκουπιδιών (της Νάξου). Η Θεσσαλονίκη και το Calw σχεδιάζουν κάτι παρόμοιο.

Ήρθαν οι υπερχρεωμένοι με δις - και οικονομικά ετοιμόρροποι -  γερμανικοί δήμοι, να παράσχουν την ψυχοπονιά τους και την τεχνογνωσία τους στους δήμους των ιθαγενών.

Όταν οι ιδιωτικές γερμανικές εταιρίες θα αναλάβουν τη συνολική διαχείριση των ελληνικών δήμων, μετατρέποντας την κατατεμαχισμένη χώρα σε γερμανική επαρχία και θησαυρίζοντας από το αίμα των ιθαγενών δημοτών, οι σημερινοί δήμαρχοι των ελληνικών πόλεων  – οι ….«αδελφοί» των Γερμανών  -  θα σιγοτραγουδούν, τρώγοντας και πίνοντας, στην υγειά των λιμοκτονούντων και υπόδουλων ιθαγενών, σε κάποια παραλία ξωτική του εξωτερικού. Θα απολαμβάνουν τα «αγαθά» των υπηρεσιών που προσέφεραν, απαλλάσσοντας το γερμανικό κράτος από τις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στους γερμανικούς δήμους. Όταν οι γερμανικοί δήμοι θα έχουν απαλλαγεί από τα δις των χρεών τους χάρη στα «αδελφοποιημένα» κορόιδα.

Την ώρα που οι  «κυβερνώντες» της χώρας κλείνουν σ` αυτόν εδώ τον τόπο, με άνωθεν εντολές του Δ΄Ράιχ, τη μια πανεπιστημιακή σχολή μετά την άλλη, με πρώτες τις σχολές τουριστικών επαγγελμάτων, ήρθαν οι Γερμανοί να μας προσφέρουν την τεχνογνωσία τους  στον τουρισμό ( !!!! ), ανοίγοντας σε Αθήνα και Ηράκλειο τα δύο πρώτα σχολεία για τουριστικά επαγγέλματα.

Επειδή κάποιοι που δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα –  κυρίως τα νέα παιδιά – και ίσως, μέσα στη δικαιολογημένη αγωνία τους για εξεύρεση εργασίας, ενθουσιαστούν με τα μαντάτα που τους φέρνουν, καλό θα ήταν να ακούσουν την πραγματικότητα. Για όσο χρονικό διάστημα θα «φοιτούν» σ` αυτά τα «σχολεία», θα είναι υποχρεωμένα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους  α μ ι σ θ ί σε εργοδότες, με το πρόσχημα της πρακτικής τους εξάσκησης επί του περιεχομένου των …. «σπουδών» τους. Μετά την αποφοίτησή τους θα τους πετάξουν στην τύχη της ερήμου της αγοράς εργασίας, και θα προσλάβουν καινούριους «φοιτητές», που κι αυτοί με τη σειρά τους θα προσφέρουν αμισθί εργασία (πρακτική εξάσκηση)σε ντόπιους και γερμανούς αετονύχηδες, που θα ζουν και θα βασιλεύουν ευλογώντας τον Φούχτελ και τους παρατρεχάμενούς του.

Η ιδιαίτερη γερμανική συνεργασία φέρνει αποτελέσματα και στον τουρισμό με την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και το φθινόπωρο. Προσεχώς άτομα που έχουν ανάγκη από μόνιμη(κρατήστε το αυτό) περίθαλψη θα ταξιδέψουν στη Ρόδο, στο πλαίσιο ενός πιλοτικού ( sic )προγράμματος …. λέει σε κάποιο άλλο σημείο η ανακοίνωση.

Εδώ μπορούμε να δούμε ζωγραφισμένο με ανεξίτηλα χρώματα το μαύρο και ζοφερό μέλλον που αναμένει ολόκληρη την Ευρώπη, και ακόμα χειρότερα την Ελλάδα.

Το κατεστημένο του Γερμανικού κράτους, αφού ξεζούμισε επί δεκαετίες τους πολίτες του μέσα στις φάμπρικες, φτάνοντας πολλούς απ` αυτούς στα όρια να έχουν ανάγκη …..μόνιμης περίθαλψης, τώρα τους θεωρεί βάρος του κράτους. Αρνείται να αναλάβει την ευθύνη και το κόστος της περίθαλψής τους και σαν μηχανήματα προς ανακύκλωση θα τους ξαποστέλνει στο ….«νησί» (για όσους έχουν δει την ομώνυμη ταινία). Στα πέρατα του κόσμου, όπου κάποιοι ιθαγενείς – κούληδες (με το όνομα μόνο, Έλληνες) και με μισθούς των 120 (εκατόν είκοσι – θυμηθείτε με)ευρώ θα αναλαμβάνουν να τους γηροκομούν. Αυτό το πράγμα, η ανακοίνωση, το ονομάζει φθινοπωρινό τουρισμό, για να κρύψει την φρικτή πραγματικότητα του φασιστικού χειμώνα που ετοιμάζουν για τους λαούς της Ευρώπης και κατά κύριο λόγο της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ….Ο έλληνας πρέσβης, Παναγιώτης Ζωγράφος, …. Θεωρεί ότι δημιουργήθηκε ένας νέος τρόπος συνεργασίας των δύο χωρών από κάτω και καταλαμβάνει όλο το μήκος και το πλάτος της Ελλάδας.

Αυτό, σίγουρα, ανησυχεί περισσότερο γιατί αυτός ο τύπος, με το όνομα Φούχτελ, έχει απλώσει σαν επικίνδυνη και ύπουλη αράχνη τον ιστό του, κομματιάζοντας -  και τυλίγοντας σε κουκούλια ιστού -  κάθε κομμάτι της χώρας μας, έχοντάς την έτοιμη για παράδοση στις ορέξεις  του Δ΄ Ράιχ και των διαφόρων αρπακτικών. Ορέξεις χωρίς όρια και ηθικούς φραγμούς.

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε άλλα τόσα και ακόμα περισσότερα για τα δεινά που ετοιμάζουν για τον τόπο αυτό.

Για την ώρα όμως, θα προειδοποιήσουμε όλους αυτούς που απεργάζονται όλα αυτά για τον περήφανο ελληνικό λαό..

Έσεται ήμαρ !  Και να θυμούνται  ότι δεν είναι μακριά !

*Ο Κώστας Γιαννιώτης είναι μέλος του Εθν. Συντον. Συμβουλίου του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.