Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Α. Παπαντωνίου: Το ανάχωμα

Ιστορικοί Καιροί, Ιστορικές Αποφάσεις,Ιστορικές Ευθύνες.

Η περίοδος που ζούμε διαχρονικά εδώ και αρκετές δεκαετίες, με αποκορύφωμα την τελευταία τετραετία είναι περίοδος που θα δώσει στον Ιστορικό του μέλλοντος την αφορμή αλλά και το δικαίωμα να χαρακτηρίσει τη σύγχρονη Πολιτική Ιστορία της Πατρίδας μας σαν την πιό σκοτεινή, ύπουλη και προδοτική στην διάρκεια της ύπαρξης του Ελληνικού Κράτους από την εποχή της Απελευθέρωσής του από τον Οθωμανικό Ζυγό.

Και τούτο γιατί ποτέ με τέτοια μεθοδικότητα, σχεδιασμό και σκοπιμότητα δεν είχε επιχειρηθεί η διάλυση του Ελληνικού Έθνους και η υποδούλωση του Ελληνικού Λαού σε ξένα συμφέροντα, σε ξένες Δυνάμεις, στην σύγχρονη "Ιερά Συμμαχία", όπως εκφράζεται από το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Σύστημα με αιχμή του Δόρατος την Ευρωπαική Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και εκτελεστικό όργανο τη σύγχρονη Ναζιστική Γερμανία.


Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η κατάλυση της Εθνικής μας Κυριαρχίας γινότανε, όταν πετύχαινε, όπως το 1940 με την χρήση των όπλων από τον επίδοξο Κατακτητή, που βέβαια η φανερή παρουσία του προκαλούσε πάντα την αντίσταση του Υπερήφανου Ελληνικού Λαού που, μετά και την υποταγή του στις πολυπληθέστερες και υπερεξοπλισμένες εχθρικές Δυνάμεις, συνέχιζε την ηρωική του αντίσταση με όλα τα μέσα και, κυρίως, με την ψυχή του τον Αγώνα για την Απελευθέρωσή του και την πετύχαινε μόνος του! Βλέπετε ο εχθρός ήταν φανερός, εύκολα ορατός στην καθημερινότητά μας.

Σήμερα οι συνθήκες και οι όροι έχουν αλλάξει. Έχουν εκμοντερνισθεί και δεν προκαλούν το συναίσθημα με την φυσική παρουσία Στρατιωτικών Δυνάμεων, αλλά με μέσα Οικονομικά, μη άμεσα ορατά και προκλητικά, χρησιμοποιώντας επιλεγμένους ντόπιους Συνεργάτες-Προδότες, που πάνε πίσω αρκετές δεκαετίες.

Πως να χαρακτηρίσει λοιπόν κανείς την αναγνώριση το 1963 από τον "Εθνάρχη" Κ. Καραμανλή του Δημόσιου Χρέους πριν τον Πόλεμο και την Κατοχή απο το 1898 και μάλιστα "στο άρτιο";

Πως να χαρακτηρίσει κανείς την μετά ένα χρόνο επαναβεβαίωση της αναγνώρισης αυτής από τον "Γέρο της Δημοκρατίας" που με πρωτεργάτη τον τότε Υπουργό Οικονομικών Κ. Μητσοτάκη πρόσθεσε και "δώρο" για "ψυχική οδύνη" στους Επικυρίαρχους;

Πως να χαρακτηρίσει κανείς την διάλυση της Ελληνικής Οικονομίας επί της εποχής του "Σοσιαλιστή" Ανδρέα Παπανδρέου με την νομιμοποίηση της πράξης προσχώρησής μας στην Ευρωπαική Ένωση παρ όλο το σύνθημα και την διαβεβαίωση προς τον Ελληνικό Λαό πρίν τις Εκλογές του 1981 ότι: "ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ"; Τότε ήταν που διαλύθηκε όλος ο Οικονομικός Ιστός της Πατρίδας μας με την δημιουρία των "Προβληματικών Επιχειρήσεων", των "Ποσοστώσεων", των τιμών "κατωφλίου" και τόσα άλλα!

Ακολούθησε και συνέχισε το θεάρεστο έργο ο Κ.Μητσοτάκης με το ξεπούλημα ακόμα και σε μαφιόζους πολύ σημαντικών Βιομηχανικών μονάδων, βλέπε "Τσιμέντα Χαλκίδος" στην Καλτσεστρούτσι και τον κληρονόμησε ο άλλος Μέγας Σοσιαλδημοκράτης και "Σοβαρός" Πολιτικός Κ.Σημίτης με την μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου, την ένταξη στο ΕΥΡΩ με το έτσι γουστάρω, τα swap και την σύγχρονη λεηλασία όλων των συμμετεχόντων στις Κυβερνήσεις του.

Αφού πρηγήθηκε λοιπόν όλο αυτό το πλαίσιο της υποταγής, όπως το περιγράψαμε σε συντομία, σαν Ιστορικό, στις 5-5-2010 ήρθε στο Καστελόριζο ο "λεφτά υπάρχουν" ακατανόμαστος να εκχωρήσει "ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ" την Εθνική μας Κυριαρχία στις ξένες Δυνάμεις που αναφέραμε, υπογράφοντας μαζί τους τη ..."Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης", φέρνοντας στην Πατρίδα μας και επίσημα τον ξένο Κατακτητή, κάτι που δεν έχει Ιστορικό προηγούμενο. Ακόμα και ο Τσολάκογλου τους βρήκε μέσα στην Πατρίδα μας μετά από έναν ατυχή αλλά και Ηρωικό Πόλεμο!

Και εδώ αρχίζει, από αυτήν ακριβώς τη στιγμή, που παραδόθηκε η Χώρα μας στους ξένους Κατακτητές η τεράστια ευθύνη που έχει η Αριστερά, με όποιους χρωματισμούς και προσδιορισμούς. Πώς λοιπόν αντέδρασε σε αυτό το Έγκλημα που είναι το Έγκλημα των Εγκλημάτων; Πώς αντέδρασε όταν άρχισε να καταργείται κάθε Συνταγματικό Δικαίωμα των Ελλήνων Πολιτών; Πώς αντέδρασε όταν άρχισαν να αυτοκτονούν (δολοφονούνται) άνθρωποι απο απελπισία, να τρέφονται από τα σκουπίδια, να μεταναστεύουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες στο Εξωτερικό για ένα κομμάτι ψωμί, να βλέπουν να μειώνεται ο πληθυσμός της Ελλάδας σε απόλυτους αριθμούς για πρώτη φορά μετά τον φοβερό χειμώνα του 1941-1942, στην διάρκεια της πρώτης Ναζιστικής Κατοχής, να πεθαίνουν δεκάδες χιλιάδες Έλληνες από έλλειψη Ιατροφαρμακευτκής και Νοσοκομειακής Περίθαλψης, να υπάρχουν χιλιάδες άστεγοι κυρίως στα μεγάλα Αστικά Κέντρα, να λυποθυμούν παιδιά στα Σχολεία απο έλλειψη τροφής, να πεθαίνουν άνθρωποι απο έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος και δυνατότητας θέρμανσης τον χειμώνα, να τεμαχίζεται ο Τόπος μας και να πωλείται έναντι "πινακίου φακής";

Τελικά τι να πρωτοπεί κανείς! Ο κατάλογος είναι τεράστιος και τέλος δεν έχει. Και όμως αντέδρασαν και αντιδρούν με δριμύτητα. Αναγνωρίζω ότι λίγο πιό πάνω υπερέβαλα και ζητώ συγγνώμη. Αντέδρασαν και αντιδρούν γιατί συνεχώς διαμαρτύρονται, διαπιστώνουν και καταγγέλλουν όλα τα παραπάνω, απο του "Βήματος της Βουλής". Αντέδρασαν και αντιδρούν συμμετέχοντας διαδοχικά σε όλες τις Εκλογικές Διαδικασίες παρά το ότι ΟΛΕΣ, μηδεμιάς εξαιρουμένης, έχουν πραγματοποιηθεί κατά παραβίαση και μιάς διάταξης του Συντάγματος, δίδοντας Νομιμοφάνεια στη λειτουργία της λεγόμενης "Βουλής των Ελλήνων", με στόχο να συνεχίσουν τις διαπιστώσεις και καταγγελίες τους που θα ...ανατρέψουν τη Κυβέρνηση και θα την αναλάβουν αυτοί που θα "επαναδιαπραγματευθούν" με τούς Κατακτητές, δηλαδή θα αναγνωρίσουν όλα τα Εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί.

Και αυτό γιατί επαναδιαπραγμάτευση σημαίνει στα απλά Ελληνικά αναγνώριση της ύπαρξης Δανειακών Συμβάσεων, Μνημονίων και όλου τού παράνομου "Νομικού" Πλαισίου που έχει διαμορφωθεί και ότι θα ζητήσουν κάποιες επί μέρους οριακές διαφοροποιήσεις. Γιατί αυτό σημαίνει "επαναδιαπραγμάτευση" Σύμβασης στη Νομική Επιστήμη, για να μην μακρηγορήσω και με άλλα πολλά που καθιστούν την επίκληση της όποιας έννοιας επαναδιαπραγμάτευσης όχι απλά μια ουτοπία, αλλά μια απόλυτη εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού!!!

Και όμως φίλοι μου παρ όλα αυτά, αυτή είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΤΗς ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (άραγε με ποιούς);

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!! 

Και μια έκκληση από εμένα πρός όλους ανεξαρτήτως χρώματος . 

ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Αντώνης
Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) - Νομικός
Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.