Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Δημ. Καζάκης: «Ο αγροτικός πληθυσμός της χώρας θα εξαλειφθεί»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τις δυσοίωνες εξελίξεις που αναμένονται το 2014 στον αγροτικό τομέα ανέλυσε εμπεριστατωμένα ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, σε ομιλία του στο ξενοδοχείο «Metropol» την περασμένη Παρασκευή 6/12/2013 το απόγευμα, στο πλαίσιο της περιοδείας του κλιμακίου της Π.Γ. και του Ο.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ.

Αναφερόμενος στα όσα σχεδιάζει το κατοχικό καθεστώς τόνισε ότι «οι αγρότες την περιουσία τους την έχουν ήδη χάσει, απλώς δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα. Με τις προσημειώσεις των αγροτεμαχίων στην τράπεζα Πειραιώς, που θα τους αντιμετωπίζει με κατασχέσεις, όπως όλες τις επιχειρήσεις και με την επιβολή αντικειμενικής αξίας στην αγροτική γη προοιωνίζεται κερδοσκοπία των αγορών ακινήτων».
Ο Δημήτρης Καζάκης επισήμανε ακόμα ότι «ο αγροτικός πληθυσμός θα εξαλειφθεί, εκτός από μερικούς θύλακες. Τους μεν ηλικιωμένους θα τους οδηγήσουν στη συνταξιοδότηση των 360€, τους δε νεώτερους στη μετανάστευση. Δεν θέλουν να υπάρχουν αγρότες και αγροτική οικονομία. Η χώρα θα λεηλατηθεί και θα εγκαταλειφθεί σαν ερείπιο».
Πρότεινε δε ως μόνη διέξοδο, τον συντονισμό όλων των επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων με μοναδικό στόχο την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος των δεσμεύσεων και των δανειακών συμβάσεων.
Δείτε την μαγνητοσκοπημένη ομιλία από εδώ.

larisa1 Dec 2013
larisa2 Dec 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.