Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Τέσσερις ευχάριστες μικρές εκπομπές για το Σαββατοκύριακο μέσα στην κρίση!

Αναδημοσίευση από: ΕΠΑΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Εντάξει το είδαμε όλοι και οι περισσότεροι το χαρήκαμε! Αλλα για την πληρότητα της αφήγησης Το ξεφτίλισμα του Σαμαρά στο Ευροκοινοβούλιο με ελληνικούς υπότιτλους.


Μετά, τα ντόπια τα ΜΜΕ  που θα είχαν καταρεύσει χωρίς την επιδότησή τους από τις τράπεζες προσπάθησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Να βγάλουν το Farage γραφικό! Οτι δέν υπάρχει πολιτική πρόταση όπως αυτή που διατυπώνει ο Farage απο κανένα πολιτικό κόμμα. Οτι τον Σαμαρά τον ψήφισε ο Ελληνικός λαός για να κάνει αυτά που κάνει. Οτι δέν ισχύουν τα περι επενδύσεων που αναφέρει.

Αυτοί που απο το control υποβάλλουν τις ερωτήσεις δέν εννοούν να καταλάβουν ότι επενδύσεις σε τέτοιο κλίμα οικονομικής κατάρευσης εντός ευρωζώνης δέν είναι δυνατό να γίνουν. Οτι οι σώφρονες επιχειρηματίες που αναφέρει ο Farage θα τολμούσαν επενδύσεις μόνο σε περιόδους ανάπτυξης και εθνικής κυριαρχίας κάτι που δέν υπάρχει τώρα.
Και πήραν τις απαντήσεις τους!

Σας ζήτησαν να κάνετε φοβερές θυσίες, για να μείνετε στον ζουρλομανδύα της Ευρωζώνης. Αν συνεχίσετε έτσι, θα πάτε στην καταστροφή, ... προβλέπω ότι θα ανακτήσετε την Δημοκρατία σας,... Ανέφερε επίσης το παράδειγμα της Ισλανδίας, που σήμερα έχει ανάπτυξη 3% και έχει επανέλθει στα φυσιολογικά της επίπεδα.

Τη χάρηκα και αυτή τη συνέντευξη! https://www.youtube.com/watch?list=PLhW




Στη συνέχεια,στον Τράγκα, συζήτηση με στοιχεία οικονομολόγους για το άμεσο μέλλον όπου μέσα στα άλλα φαίνεται γιατί οι τηλεοράσεις στη χώρα μας είναι τόσο ξεπουλημένες. Μα γιατί είναι στη ζωή χάρη στο πολιτικό σύστημα που στηρίζουν , και που τις στηρίζει έχοντας τεράστια χρέη και συνεχίζοντας να τους δανείζουν. 




Και επειδή δέν υπάρχει χρόνος σε τέτοιες εκπομπές σε κάποιον να μπορέσει να οκλοκληρώσει τη σκέψη του, ακούστε το ηχητικό όπου πέρα απο την πληροφορία που δέν διαχέεται στον κόσμο π.χ.Το Ελληνικό δημόσιο κατέχει το 92% των εγχώριων τραπεζών, άρα θα του φορτώσουν το χρέος τους...  ακούγονται έστω και επιγραμματικά λύσεις για άμεση αναστροφή της πορείας. 

http://youtu.be/elts9Xg_hdc?t=13m13s
You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.