Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση από την διαχείριση του Blog Νότιου Τομέα Ε.Πα.Μ.

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Χρόνια Πολλά και του χρόνου Ελεύθεροι!

Θα ήθελα με την ευκαιρία του νέου έτους, να υπενθυμίσω, ότι το ιστολόγιο αυτό ανήκει σε όλον τον Νότιο Τομέα, στους πυρήνες του και στα μέλη του.


Ως εκ τούτου, όλα τα μέλη του Τομέα, αλλά και γενικότερα τα μέλη ή φίλοι ολόκληρου του Ε.Πα.Μ. που θέλουν να γράψουν άρθρα ή κείμενα σχετικά με τις θέσεις του Μετώπου ή προάγουν την οργάνωση και χειραφέτηση του Λαού μας, μπορούν να στέλνουν τα άρθρα τους προς ανάρτηση.


Η βασική προυπόθεση προϋπόθεση για δημοσίευση, είναι είναι τα άρθρα να είναι πάντα ενυπόγραφα και να έχουν ως κεντρικό τους θέμα, αυτά που αναφέρονται παραπάνω και να συνάδουν με τα προτάγματα μας και την ανιδιοτελή αγάπη στον Λαό και την Πατρίδα μας. Η δευτερεύουσα προυπόθεση, είναι τα κείμενα να συνεισφέρουν στην χειραφέτηση και ενδυνάμωση του Λαού μας, και όχι, πιθανώς άθελά μας, να προκαλούν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Συναγωνιστές, από πηγές για άρθρα που μπορούμε να αναδημοσιεύσουμε από τρίτους, δεν υπάρχει καμιά απολύτως έλλειψη.


Ο στόχος της σελίδας μας δεν είναι απλά η γενικότερη ενημέρωση με αναδημοσίευση άρθρων τρίτων. Η ανάρτηση άρθρων τρίτων, βοηθά, αλλά δεν παρουσιάζει πάντα και πλήρως την ιδιαίτερη στάση που έχει πάρει το Ε.Πα.Μ. μπροστά στην κρίση που ζούμε σήμερα. Μόνο τα μέλη μας και οι φίλοι μας που μας παρακολουθούν από πολύ κοντά, μπορούν να το κάνουν αυτό.

Ο στόχος είναι λοιπόν και η παρουσίαση της πρωτογενούς εργασίας των ίδιων των μελών και φίλων του Ε.Πα.Μ., πάντα στο πλαίσιο των προταγμάτων και του ήθους του Μετώπου,  είτε με:

1) Κείμενα/Άρθρα που εξηγούν/αναλύουν το θεωρητικό ή και οικονομικοπολιτικό υπόβαθρου του αγώνα μας.
2) Κείμενα/Άρθρα πολιτικής κριτικής/ανάλυσης στο υπάρχον πολιτικό σύστημα ή κόμματα, ακόμα και εάν η κριτική είναι δριμύτατη αλλά κόσμια και δεν επιτίθεται επι προσωπικού θέματος.
3) Κείμενα/Άρθρα πρακτικών συμβουλών οργάνωσης και άλλων σχετικών.
4) Άρθρα που παρουσιάζουν τις δράσεις μας με φωτογραφίες και άλλο υλικό.
5) Κείμενα/Άρθρα που σχολιάζουν με βάση τα προτάγματα του Ε.Πα.Μ. την επικαιρότητα.
6) Έως κείμενα ακόμα και σάτιρας για τις καταστάσεις που ζούμε, που όμως είναι συνάμα και αποκαλυπτική, αφυπνιστική και ενωτική για τον Λαό, και μη χυδαία.

Υπενθυμίζουμε λοιπόν όλα τα μέλη και φίλους μας, ότι στο blog αυτό, υπάρχει πάντα ένα βήμα για εσάς, για να παρουσιάζετε τα γραπτά σας που βοηθούν ώστε ο Λαός μας να καταφέρει το ποθούμενο, εφ όσον είναι ενυπόγραφα και τηρούν τους παραπάνω κανόνες.

Όποιος έχει κάποιο υλικό που θέλει να στείλει , παρακαλώ: 


 - Να το στέλνει στο: epamnt@gmail.com ή


 - Να ενημερώσει με μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/epamnt

Ευχαριστώ,

Σταύρος Κατσούλης - Διαχειριστής του Blog, Facebook, Twitter του Νότιου Τομέα Ε.Πα.Μ. & μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.