Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μήνυση από Στουρνάρα σε γνωστό πολιτικό πρόσωπο!

Εξώδικο, μήνυση, αγωγή και σύλληψη επ' αυτοφόρω απαίτησε σήμερα το πρωί ο οικονομικός εκτελεστής της Χουντάρας Στουρνάρας σε βάρος γνωστού πολιτικού προσώπου. Αλλά ας δούμε ολόκληρο το χρονικό. Οι πηγές, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες, αναφέρουν ότι ο Στουρνάρας μπήκε σήμερα έξαλλος στο γραφείο του, ουρλιάζοντας σπάζοντας και χτυπώντας ότι έβρισκε μπροστά του. 

Ήταν φανερό ότι ο Στουρνάρας πέρναγε κάποια νευρική κρίση, αλλά κανένας δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Οι υπολογιστές πετάγονταν από τα παράθυρα, γραφεία έσπαζαν και οι υπάλληλοι, δεν είχαν άλλη επιλογή απο το να κρυφτούν άτω από τα γραφεία τους. Μετά από αρκετή ώρα, για καλή του τύχη, πέρασε ο Γεωργιάδης από το γραφείο, ο οποίος ακούγωντας τον σαματά, μπήκε, και με τις γνώσεις που έχει αποκτήσει πιά, του προσέφερε δωρεάν γενόσημη φαρμακευτική περίθαλψη. Τελικά, μετά από 13 δόσεις μορφίνης, ο Στουρνάρας ηρέμησε.


Σε ερωτήσεις που που έκαναν ο παρευρισκόμενοι, με δάκρυα στα μάτια ο Στουρνάρας εξήγησε επιτέλους τον λόγο που έπαθε νευρική κρίση:

"Δεν αντέχω άλλο, να μου παίρνει την δόξα αυτός ο ψευτονεοφιλελεύθρος! Τώρα ο Λαός φοβάται αυτόν, και όχι εμένα."

Με λυγμούς και οδυνηρούς σπαραγμούς έκλεγε και φώναζε συνέχεια:

"Γιατί, μα γιατί! Τι θα πει ο Τόμσεν τώρα;, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ;;; τόσος κόπος, τόσοι αγώνες για να μου πάρει το παράσημο κάποιος γελοίος;"

Προσπαθώντας να καταλάβουν για ποιόν μίλαγε, οι παρευρισκόμενοι του έκαναν συνέχεια την ερώτηση, ποιός τον πείραξε τόσο που να πάθει νευρική κρίση. Ο Στουρνάρας όμως δεν απάνταγε. Αφού είδε και απόειδε όμως, είπε ότι θα έλεγε την απάντηση μόνο στον φίλο του Α. Γεωργιάδη. 

"Πες μου ποιός σε πείραξε να τον σκοτώσω, πές μου!", φέρεται να είπε ο καλύτερος φίλος του υπουργού οικονομικών, και με αυτό τον έπεισε να πει επιτέλους το μυστικό του:

"Ο Σταθάκης μωρέ! Ο Σταθάκης, είναι φανερό, θέλει να με αντικαταστήσει! Τι δειλός είναι αυτός ρε παιδιά, πείτε μου! Αν θέλει να το παίξει νεοφιλελεύθερος, ας έρθει εδώ να το κάνει ανοιχτά, όχι να κρύβεται πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ! Δεν ντρέπεται ο ξεδιάντροπος; Και γιατί τον στηρίζει ο Δραγασάκης, όταν ξέρει πολύ καλά ότι όσο τον αφήνει κάνει κακό, και όχι καλό στην δουλειά που κάνω; Κι ο Τσίπρας, τι κάνει δηλαδή; Δεν έχει πάρει εντολές; Έπαμε, ΔΕΝ είναι η ώρα τους ακόμα!"

Τότε όμως ήρθε η αναπάντεχη αντίδραση του Γεωργιάδη:

"Ααα όλα κιόλα Γιάννη, αυτό, δεν το δέχομαι. Ξέρεις πολύ καλά ότι δεχόμαστε οποιαδήποτε βοήθεια, απ όπου και να έρχεται, πόσο μάλλον από τον Σταθάκη που κάνει την καλύτερη δουλειά! Αντί να σκεφθείς τρόπους να γίνεις εσύ καλύτερος, μου ζητάς να καταδικάσω τον Σταθάκη; Εεε ΌΧΙ! ΜΑΚΑΡΙ να είμαστε όλοι έτσι!"

Οι φήμες, θέλουν τον Στουρνάρα και τον Γεωργιάδη να αποχώρησαν με πολύ κακά μούτρα ο ένας για τον άλλον. "Αυτοί οι δύο, δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρήσουν ο ένας τον άλλον, μετά από αυτό που έγινε σήμερα" ακούστηκε να λέγεται μεταξύ των υπαλλήλων του γραφείου, καθώς το συνεργείο μας έβγαινε από την πόρτα.

(Φωτό: Ότι έμεινε όρθιο στα γραφεία του υπουργείου, από την νευρική κρίση του Στουρνάρα...)

Σ. Κατσούλης

Σχόλια αναγνωστών:

***** αυτα τα γεγονοτα ειναι αληθινα?
πριν από 5 λεπτά · Μου αρέσει!

Επαμ Νοτίου Τομέα: Προφανώς όχι... Το ότι ξέσπασε ο Στουρνάρας δεν είναι, μια και δεν έχει καμιά συναναίσθηση του τι κάνει. Αλλά ο ότι ο Σταθάκης είναι πιο νεοφιλελεύθερος από τον Στουρνάρα, αυτό ισχύει, οπότε είναι σίγουρο ότι ο Στουρνάρας τα έχει πάρει λίγο, μιά και του αρέσει να είναι το μοναδικό "καλό και υπάκουο παιδί" στην Τρόικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.