Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΟΥΣΤ—Η Κραυγή της Ελλάδας: Πρεμιέρα την Κυριακή 9 Μαρτίου στην Πάτρα


oust-kravgi

Θεωρείς ότι η Πολιτική είναι για γέλια ή για κλάματα;

Σε μία προσπάθεια ενημέρωσης, αφύπνισης και επικοινωνίας, δημιουργήσαμε δύο πολιτικές ταινίες (ντοκιμαντέρ): μία κωμωδία κι ένα δράμα. Μία για κάθε γούστο βρε αδερφέ…


Ο τίτλος της κωμωδίας είναι «ΟΥΣΤ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ», με έντονα στοιχεία κωμωδίας, αλλά και ουσίας, σατιρίζει το πολιτικό μας σύστημα, έτσι ακριβώς όπως του… αξίζει.

Ο τίτλος του δράματος είναι «ΟΥΣΤ — Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ». Εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στην ουσία και προτείνει τις λύσεις εξόδου από το δράμα που ζούμε στην Ελλάδα.

Και τα δύο είναι μέρος της πολιτικής διλογίας με γενικό τίτλο «ΟΥΣΤ». Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να γίνει τριλογία…

Δύο σημαντικές πολιτικές ταινίες, ιδανικές για να τις δει κανείς με την οικογένειά του ή με την παρέα του. Κι αυτό γιατί πρέπει, πρώτα απ’ όλα με τους δικούς μας ανθρώπους, να αρχίσουμε να συζητάμε και να κατανοούμε όλα αυτά που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, και που επηρεάζουν άμεσα τη ζωή μας και το μέλλον μας.

Τα ντοκιμαντέρ θα αναρτηθούν σε λίγες μέρες από την ιστοσελίδα του ΕΠΑΜ Πάτρας, και η πρώτη δημόσια προβολή της ταινίας “ΟΥΣΤ – Η Κραυγή της Ελλάδας” θα γίνει την Κυριακή 9 Μαρτίου, στις 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αγοράς Αργύρη, έναντι του Σταθμού των ΚΤΕΛ, στην Πάτρα.

Οι δημόσιες προβολές διοργανώνονται διότι πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά και ως αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά, να επικοινωνήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και προβληματισμούς.

Μέλη & φίλοι του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.