Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Της Στέλλας Νικ (απ' το fb)



Απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, υπάλληλοι τοκογλύφων, ξεπουλητάδες, αγοραίοι πολιτικάντηδες , κηφήνες, δοσίλογοι, μεταποιητές αγώνων και ελπίδων, πλασιέδες "οικων " και άλλων επεξεργαστηρίων δουλείας,ξεδιάντροποι συνδικαλισταράδες, καλοταισμένοι μεσάζοντες, μπουκομένοι διανοητές,μισθωμένοι δημοσιογραφούντες,ντοπαρισμένοι μισθοφόροι, παλαμακιστές με το αζημίωτο,θρασύμια, κουκουλοφόροι , κρανοφόροι , μια μπάσταρδη γενιά φιδιού, ......


Αυτοί μας κυβερνούν !!!! Αυτοί ξεπουλάν τον τόπο !!! Αυτοί ορίζουν σήμερα την εξαθλίωση των ανθρώπων του μόχθου !! Αυτοί τσακίζουν τα φτερά και τις ελπίδες νέων ανθρώπων !! Αυτοί επιβΆλλουν την βαθειά θλίψη των απόμαχων της δουλειάς !!

Πατρίδα τους είναι τα φουαγιέ της Deutsche Bank, της λέσχης Bildenberg, τα πεζοδρόμια της Wall street, η αίθουσα αναμονής της Goldman Sacks , οι διάδρομοι του " οίκου Muedies (;), τα στούντιο των καναλιών, τα ακριβά φαγάδικα,οι εξώστες του μεγάρου μουσικής, και ακόμα ο καφενές, του ανακτόρου του Οθωνα, που το βάφτησαν Κοινοβούλιο.!!!!

Μνημόνιο , δανειακή σύμβαση, μεσοπρόθεσμο, η συμφωνία της 21ης Ιουλίου και τώρα το" κούρεμα" αποτελούν ντροπιαστικά σύμφωνα παράδοσης της χώρας, στ' όνομα ενός χρέους που εχει ξεπληρωθεί μιάμιση φορά από το 1990

Οι εργαζόμενοι γίναμε πειραματόζωα εξαθλίωσης των εργασιακών σχέσεων, ισοπέδοσης του μόχθου μας, θύματα μιας φορομπηχτικής υστερίας και σάκοι του μποξ , για τον κατασταλτικό μηχανισμό τους !! Με απλα λόγια:

Φτώχεια , ξύλο και απόγνωση .....

Απ' όλα αυτά κρατήστε μόνο τούτο : Μικροί μαθητές λιποθυμούν από την πείνα, γιατί ο πατέρας απολύθηκε, η μητέρα είναι άνεργη και το ψυγείο άδειο !!!! Ενα παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο γιατρός διέγνωσε, με όση ντροπή μπορεί να νοιώσει ένας άνθρωπος σήμερα......"ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟΣ "

Την ίδια στιγμή , που το λίπος γουργουρίζει στη φωνή του αντιπροέδρου και του υπουργού επί των οικονομικών!!!

Ομως εμείς , τά εκατομμυρια των εργαζομένων , των παιδιών και των νέων, των ανέργων και των απόμαχων της δουλειάς , δεν είμαστε υπήκοοι της τροικας και του κεφαλαίου!!! Ούτε θα γίνουμε μετανάστες στην ίδια μας τη χώρα!!!

Δεν οφείλουμε καμμιά νομιμοφροσύνη σε ανδρείκελα και δοσίλογους!!Δεν οφείλουμε καμμιά νομιμοφροσύνη σ'αυτους που κλέβουν το υστέρημα των συνταξιουχων και αφήνουν τους κεφαλαιοκράτες και τους φοροφυγάδες να πλουτίζουν ακόμα περισσότερο!!

Πατρίδα μας , δεν είναι οι εντολές των τοκογλύφων !!!!

Πατρίδα μας , είναι ο τόπος μας,τα παιδιά μας , το ψωμί και το δικαίωμα στη δουλειά , το δικαίωμα στο όνειρο, το δικαίωμα να απολαμβάνουμε τον πλούτο που εμείς οι ίδιοι παράγουμε !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.