Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ε.ΠΑ.Μ 3Β
ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ


Αγαπητοι μου συναγωνιστες, θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι η ομαδα αλληλεγγυης των 3Β εφερε εις περας την βοηθεια στον μικτο Ξενωνα Βουλιαγμενης οπου στεγαζονται περιοδικα 30 περιπου ατομα που χρηζουν αναγκης οπως, απεξαρτημενοι συμπολιτες μας, αστεγοι, μοναχικοι ηλικιωμενοι κ.α , πηγαινοντας τους τροφιμα και αλλα ειδη πρωτης αναγκης.
Επιπλεον ειμαστε σε αναμονη ημερομηνιας απο το δημο να μας δοθει η ημερομηνια για την διοργανωση του ανταλλακτικου παζαριου και μπαζαρ που εχουμε σχεδιασει να γινει.

Μετα την δημοσιευση στην εφημεριδα Εβδομη για την υπαρξη της ομαδας αλληλεγγυης του Ε.ΠΑ.Μ, δεχτηκαμε και τα πρωτα τηλεφωνηματα απο συνανθρωπους μας που μας εχουν αναγκη και προχωραμε στο στοχο μας που ειναι να δωσουμε ελπιδα και βοηθεια οση μπορουμε σε οσους μας χρειαστουνε.
Αυτη τη στιγμη λοιπον καποιος απορος ηλικιωμενος μας παρακαλεσε για μια σομπα προκειμενου να ζεσταθει αυτες τις κρυες και σκληρες μερες που περναει.
Γι αυτο ζηταμε και τη δικη σας βοηθεια στο θεμα αυτο. Ειναι αναγκη...!
Οποιος εχει λοιπον καποια σομπα που του περισσευει ας επικοινωνησει μαζι μας μεσω αυτου του mail, η στο τηλεφωνο 6946573173.

Με συναγωνιστικους χαιρετισμους
Μυλωνακη Εφη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.