Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Φέτος τα Χριστούγεννα να μην ξεχάσεις το Καστελόριζο

Για πολλούς και διάφορους λόγους αυτή η γωνιά της Ελλάδας, ένα Ελληνικό νησί με ιστορία χιλιάδων ετών , αυτή την περίοδο έχει πάλι την τιμητική του.Η Μεγίστη νήσος, παρά το μικρό της μέγεθος ,παίζει τεράστιο ρόλο στα Εθνικά ζητήματα .Πέραν της μεγάλης και ιδιαίτερα χαρακτηριστικής παράδοσης που έχει το νησί,την οποία και  οφείλουμε να προασπίσουμε ,είναι το σημείο της χώρας μας που βρίσκεται στο υπογάστριο της Τουρκίας και αυτό την κάνει επιπλέον πολύτιμη. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το Καστελόριζο είναι το σημείο σύνδεσης Ελληνικής και Κυπριακής ΑΟΖ ,ο ρόλος του είναι για πολλούς και διαφορετικούς λόγους σημαντικός .
Ο πιο σημαντικός όμως για εμάς λόγος είναι ότι σε εκείνη την Ελληνική γωνία είναι μερικές δεκάδες Ελληνόπουλα τα οποία η πολιτεία έχει ξεχάσει. Εμείς, ως εγγυητές της κοινωνικής συνοχής ,καλό θα ήταν φέτος τα Χριστούγεννα να μην τα ξεχάσουμε.Ο καθένας, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, ας στείλει στην παρακάτω διεύθυνση από μια ευχητήρια κάρτα έως και σχολικά ήδη για τα παιδιά της Μεγίστης νήσου .

Μια μικρή πράξη αλληλεγγύης από εμάς, πολλές στιγμές χαράς για αυτά τα παιδιά.

Δημαρχείο Μεγίστης ή Δημοτικό Σχολείο
Μεγίστη , 851 11 Καστελόριζο
Δωδεκάνησα
Ελλάδα    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.