Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ!


Αναδημοσίευση από: dimtris-kypriotis.blogspot.gr - Πηγή
Να κηρυχθεί «ειδική οικονομική ζώνη» η Ελλάδα προτείνουν οι Γερμανοί βιομήχανοι



Βερολίνο: Την κήρυξη της Ελλάδας σε «ειδική οικονομική ζώνη» προτείνει ο πρόεδρος του συνδέσμου Γερμανών βιομηχάνων, εξοπλισμένη με την απαραίτητη οικονομική βοήθεια και προσωπικό που θα στείλει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Οι δίδοντες στήριξη στην Ελλάδα θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να συνδιαμορφώνουν τις μεταρρυθμίσεις στη χώρα» υποστήριζει ο πρόεδρος του συνδέσμου Χανς Πέτερ Κάιτελ σε συνέντευξή του στο Spiegel που δημοσιεύεται τη Δευτέρα.
 

Ο ίδιος απορρίπτει τη συζήτηση για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη λέγοντας πως θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί ως θυγατρική «που δεν την αφήνεις να καταρρεύσει αλλά την εξυγιαίνεις».
 

«Όλες οι συζητήσεις περί εξόδου της Ελλάδας δεν οδηγούν πουθενά» αναφέρει ο Κάιτελ, λέγοντας πως «ως επιχειρηματίας, δεν θα άφηνα τη θυγατρική εταιρεία μου που είναι σε πολύ κακή κατάσταση να καταρρεύσει, αλλά θα την εξυγίαινα». 


«Δηλαδή, η Ελλάδα πρέπει να γίνει ένα είδος ειδικής οικονομικής ζώνης εντός της ευρωζώνης, εξοπλισμένη με την απαραίτητη και θεμιτή οικονομική βοήθεια, αλλά και με προσωπικό από την ΕΕ» υποστήριξε. «Η Ελλάδα δεν θα πρέπει μεν να εκχωρήσει κυριαρχία, αλλά θα έπρεπε να δώσει σε όσους την στηρίζουν από την ΕΕ την ευκαιρία να συνδιαμορφώνουν επί τόπου τις μεταρρυθμίσεις» ανέφερε επιπλέον, σημειώνοντας πως «μπορεί κανείς να εξετάσει και το ενδεχόμενο εμπράγματων εγγυήσεων». 


Η χώρα, καταλήγει, «πρέπει να μπει σε έναν "θάλαμο οξυγόνου" ώστε να να αναρρώσει μακροπρόθεσμα», τονίζοντας πως «για να γίνει αυτό, οι Έλληνες χρειάζονται χρόνο, όχι μήνες αλλά χρόνια».
 
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αφού από πουθενά δεν βρίσκουν καμμία αντίσταση οι Μερκελέδες στο τέλος θα μας''ξεπατώσουν'' . Άκουσον άκουσον τι σκέφτονται πλέον ανοικτά και προτείνουν. Όλη η χώρα να γίνει Ειδική Οικονομική Ζώνη! Δεν τους φτάνει η Θράκη, η Πελοπόνησσος και οι Κυκλάδες. Τα θέλουν όλα εδώ και τώρα! Και βέβαια αφού μικρό ποσοστό Ελλήνων γνωρίζει τι είναι ΕΟΖ. Ποια ΜΜΕ, ποια κυβέρνηση , ποια αντιπολίτευση ενημέρωσαν για το τι πρόκειται να συμβεί με τις ΑΟΖ; Σε τι εργασιακό μεσαίωνα ρίχνουν τους Έλληνες.Πολλοί είναι ακόμα εκείνοι που νομίζουν ότι η ΕΟΖ είναι η ΑΟΖ! Και πάνω σε αυτήν την άγνοια του κόσμου θάβουν κάθε ελπίδα για ανάσα των Ελλήνων. Δικαιολογημένα λοιπόν η κ. Λανγκαρτ μας εξομοίωσε περίπου με το Νίγηρα. Μάλλον πάμε για ακόμη χειρότερα. Και ο κόσμος ...αλλού τιρβάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.