Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Επιστολή ΕΠΑΜ προς Συμβολαιογράφους


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συμπολίτες συμβολαιογράφοι,


Τα μέτρα εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού συνεχίζονται και κορυφώνονται με την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό ακόμη και της πρώτης κατοικίας. Τα στοιχεία δείχνουν ότι πάνω από τους μισούς Έλληνες κινδυνεύουν άμεσα να χάσουν τα σπίτια τους, αφού σύμφωνα με το νόμο 4224/2013 πολλοί λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να προστατεύσουν την περιουσία τους.


Αυτό όπως γνωρίζετε δεν είναι αποτέλεσμα άστοχων ατομικών επιλογών, αλλά συνέπεια μιας καταστροφικής πολιτικής που εφαρμόζεται στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια, από ντόπια και ξένα συμφέροντα.

Μιας πολιτικής που είχε σαν αποτέλεσμα τη δραματική μείωση των εισοδημάτων, την εκτόξευση της ανεργίας σε πρωτοφανή επίπεδα, τη φτωχοποίηση του λαού, χιλιάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας και γενικά την αποδιοργάνωση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Ακόμα και αυτοί που εφάρμοσαν αυτά τα πρωτοφανή μέτρα στη χώρα μας, παραδεχόμενοι κάποια στιγμή τη λάθος πολιτική τους, συνέχισαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να τη 'διορθώσουν'.

Σήμερα μιλάνε για την 'ανθρωπιστική κρίση' που περνάει η χώρα μας, σαν αυτή να ήταν μια αναπόφευκτη φυσική καταστροφή και όχι ένα μεθοδευμένο έγκλημα.

Στους τελικούς τους στόχους είναι «να βάλουν στο χέρι» όχι μόνο τη δημόσια αλλά και την ιδιωτική περιουσία, αντιλαμβανόμενοι την Ελλάδα περισσότερο σαν χώρο παρά σαν χώρα.

Με αυτή την επιστολή θα θέλαμε να προτρέψουμε την ομοσπονδία σας, να σταθεί απέναντι στις αποφάσεις τους και να σταματήσει να διενεργεί και να επικυρώνει άδικους πλειστηριασμούς.

Γιατί κανένα από τα καταστροφικά τους μέτρα δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί χωρίς τα «εκτελεστικά» τους όργανα, που είμαστε όλοι εμείς, ο καθένας από τη δική του θέση, που εφαρμόζουμε και εκτελούμε τις εντολές τους και με αυτό τον τρόπο γινόμαστε συνένοχοι στο έγκλημα που συντελείται κατά της χώρας μας, προφασιζόμενοι ότι κάνουμε τη δουλειά μας.

Το «διαίρει και βασίλευε», που εφαρμόζει το καθεστώς, σε συνδυασμό με τον φόβο που διασπείρει, είναι οι τρόποι για να επιβιώνει. Μία πολιτισμένη κοινωνία όμως ευημερεί και αναπτύσσεται μόνο όταν βασίζεται στην συνοχή, στην δικαιοσύνη, στην αγάπη και στην αλληλεγγύη.

Και μην ξεχνάτε, προστατεύοντας τις περιουσίες των συμπολιτών μας, στην πραγματικότητα προστατεύετε την πατρίδα μας.

Προσδοκώντας για την άμεση ανταπόκρισή σας,


Αθήνα 4 Φλεβάρη 2014
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.