Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Καμμένος: Και στο απόσπασμα να με βάλουν δεν ψηφίζω την κυβέρνηση


thumb
Δεν θα υπερψηφίσει την κυβέρνηση Παπαδήμου ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος.
Συγκεκριμένα μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι ανεξάρτητα από τις προγραμματικές δηλώσεις δεν θα υπερψηφίσει την κυβέρνηση ακόμη κι αν διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία.

«Εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω. Και στο απόσπασμα να με βάλουν, δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω. Αντί να με διαγράψουν τα παιδιά μου και οι γενιές που έρχονται και να με φτύνει ο κόσμος στο δρόμο, ως προδότη της πατρίδας μου, προτιμώ να με διαγράψει η Συγγρού. Εάν θέλουν να με διαγράψουν ας με διαγράψουν» τόνισε.
Ο κ. Καμένος πρόσθεσε επίσης ότι «η κυβέρνηση αυτή είναι μία κυβέρνηση η οποία ουσιαστικά γίνεται προκειμένου να επικυρώσει τη συμφωνία της 26ης-27ης Οκτωβρίου. Εάν υπογραφεί και επικυρωθεί η συμφωνία της 26ης-27ης Οκτωβρίου τότε μπαίνει ως εγγύηση στα ομόλογα που θα αντικατασταθούν με το PSI η ελληνική κρατική περιουσία και η ελληνική ιδιωτική περιουσία».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ,ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ."ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ"?????????ΕΔΩ,ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΣΥΝ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΛΠ.ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ ΓΙΑΤΙ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΦΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ,ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ.Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ... ΕΝΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΓΕΝΝΗΜΑ -ΘΡΕΜΑ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΞΙΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΑ 48 ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ...ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ?ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΠΛΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΕΥΚΟΛΑ.

ΕΠΑΜ Νοτίου Τομέα είπε...

Φίλε Ανώνυμε,

Δημοσιευτηκε μία είδηση, χωρίς σχολιασμό (ποια σχόλια εννοείς;) ακριβώς όπως δημοσιεύτηκε στην πηγή όπως εκείνη αναφέρεται. Ακριβώς όπως έχουν δημοσιευτεί άλλες τόσες για άλλους πολιτικούς, έλληνες και ξένους, αριστερούς-δεξιούς-κεντρώους. Το ότι δεν δημοσιευτηκε με σχόλιο (καλό ή κακό) έγινε σκόπιμα. Με τα πράγματα που συμφωνούμε και αυτά που στηρίζουμε το δηλώνουμε απερίφραστα. Είτε κεντρικά, είτε ατομικά. Τώρα αν εσύ απο αυτή την ανάρτηση καταλαβαίνεις οτι το ΕΠΑΜ στηρίζει τον Καμμένο με οποιονδήποτε τρόπο τότε μάλλον παρεξήγησες.... Και στην τελική, ρώτα τον ίδιο τον Καζάκη αν έχεις κάποια απορία. Ο Νότιος Τομέας δεν διοικείται από εκείνον όπως και κανένας τομέας και δεν μπορώ να απαντήσω εκ μέρους κανενός.
Καλά κάνεις και δεν ξεχνάς. Και καλά κάνεις που προσπαθείς να κάνεις και άλλους να θυμούνται.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟ ΕΠΑΜ ΝΟΤΙΟΥ,ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..ΔΕΣ anti-ntp.net ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΙΤΕ,ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΖΑΚΗ -ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ ΣΤΟ 98,9 ΡΑΔΙΟ.ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.