Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Update σχετικά με το χαράτσι της ΔΕΗ


Το λάβαμε απο μέλος του πυρήνα και περιέχει πολύ χρήσιμες οδηγίες:

Καλή σας ημέρα,
σχετικά με το χαράτσι της ΔΕΗ.
Σας ενημερώνω πως σήμερα το πρωί 7/11/11 επισκεφτηκα συνολικά τρεις τράπεζες Eurobank, AlphaBank, Πειραιώς στο Πανεπιστήμιο για να πληρώσω τον λογαριασμό της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι μέσω των ΑΤΜ των τραπεζών. Και απο τις τρεις τράπεζες δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή ΔΕΚΟ επιλέγοντας το Λοιπές συναλλαγές. Σαν να εχει αφαιρεθεί. Παρά ταυτα, μπήκα μέσα στα καταστήματα των δύο τραπεζών (Eurobank και Πειραιώς) και πληρωσα απο τα μηχανήματα online πληρωμών με την ίδια διαδικασία, χωρίς να πληρώσω το χαρατσι. Απλά, δεν έβαλα κατω απο το ματι του bar code τον λογαριασμό για να τον διαβάσει ως έχει, αλλά επέλεξα την δυνατότητα πληκτρολόγησης, έδωσα τα στοιχεία που μου ζητήθηκαν και δήλωσα και πλήρωσα το ποσό που ηθελα σε μετρητά.
Νομίζω ότι θα πρέπει να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας για αυτη την δυνατότητα γιατί ομολογουμένως εγώ προσωπικά πηγαίνοντας από ΑΤΜ σε ΑΤΜ για να δω τι φταιει και δεν εμφανιζεται η επιλογή ΔΕΚΟ αγχώθηκα και ενω προσωπικά η τελική μου επιλογή θα ήταν να μην πληρωσω ουτε το ρευμα, αλλοι συμπολίτες μας ίσως φοβηθούν σκεπτόμενοι οτι δεν υπαρχει λυση και πληρώσουν και το παρανομο χαρατσι.
 
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
 
Με εκτίμηση
ΜΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.