Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Η Μάνια Τεγοπούλου είναι αποφασισμένη να πάρει μαζί της στη κόλαση τουλάχιστο 2 τραπεζίτες (με τις τράπεζές τους) καθώς και εμπλεκόμενους υπουργούς!..

Αποφασισμένη να πάρει μαζί της στη κόλαση, αν χρειασθεί, τουλάχιστο 2 τραπεζίτες μαζί με τις τράπεζές τους που βρίσκονται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας είναι η εκδότρια της «Ε» Μάνια Τεγοπούλου.

Κι αυτό θα συμβεί με την απλή δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων των συγκεκριμένων τραπεζών που κρύβουν με μαεστρία τα οικονομικά παπαγαλάκια που βρίσκονται στις μυστικές λίστες μισθοδοσίας.

Η τραγική κατάσταση των συγκεκριμένων τραπεζών αποτυπώθηκε εν μέρει στην έκθεση της Black Rock μόνο που υπάρχουν σημεία-κλειδιά που δεν εντόπισε το κλιμάκιο που έκανε την έρευνα.

Ολόκληρος ο καυτός φάκελος για τα οικονομικά των τραπεζών βρίσκεται στα γραφεία της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και μια μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα που θα βάλει μπουρλότο στο μεταξωτό πέπλο της συγκάλυψης θα αρχίσει να βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Εκτός από τους τραπεζίτες τουλάχιστο δύο εμπλεκόμενοι υπουργοί θα τρίβουν τα μάτια τους από τις αποκαλύψεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.