Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

"Πρωτοφανές όργιο παροχών και διορισμών έφερε στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ" -VIDEO:

Τη γνωστή δήλωσή του «Μαζί τα φάγαμε», που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, συνεχίζει να υποστηρίζει ο Θ. Πάγκαλος. Aνακοίνωσε μάλιστα ότι θα γράψει βιβλίο σχετικά με το θέμα και τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές το 1985 χάρη «σε ένα πρωτοφανές όργιο παροχών και διορισμών».
IQ2 _Μαζί τα Φάγαμε_ debate_ κ. Θεόδωρος Πάγκαλος από octopusmike
Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε τα παραπάνω σε παρέμβασή του μέσω βίντεο στο συνέδριο-συζήτηση IQ2 με θέμα «Μαζί τα φάγαμε;», που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», στην οποία, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε σθεναρά τη δήλωσή του και εμφανίζεται έκπληκτος από τον σάλο που δημιουργήθηκε. «Αυτή η επιτυχία των τεσσάρων λέξεων με αποθράσυνε. Όχι μόνο σκοπεύω να επιμείνω, άλλα σκοπεύω να γράψω κι ένα βιβλίο που θα εξηγώ γιατί όλοι μαζί τα φάγαμε, ποιοι είμαστε, πότε τα φάγαμε και με ποιο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος. Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης τόνισε ότι η ρίζα του κακού φύτρωσε το 1985, όταν το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές χάρη «σε ένα πρωτοφανές όργιο παροχών και διορισμών». Όπως τόνισε, μάλιστα, ο ίδιος «αναγνωρίσαμε, τότε την φαυλοκρατία που ήταν ενδημικό χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας».

epikaira

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.