Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΡΕΙΑ Ε.Πα.Μ. ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ Δ. ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΗ ΚΙΟ

  
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.)  Αργολίδας διοργάνωσε  εκδήλωση  με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Καζάκη, οικονομολόγο και μέλος της πολίτικης επιτροπής του Ε.ΠΑ.Μ. με θέμα :
«Η μη αναγνώριση και άρνηση πληρωμής του χρέους ως αναγκαίο βήμα για την εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδας» η οποία  έγινε  την  Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, σε καφετέρια  στην παραλία της Νέας Κιου, παρουσία εκατοντάδων πολιτών που είχαν ασφυκτικά γεμίσει το χώρο προκειμένου να ακούσουν τον ομιλητή.

Πιο νωρίς έγινε πορεία με ΙΧ σε όλη την πόλη του Άργους καθώς και του Ναυπλίου όπου με τις κόρνες ξεσήκωσαν την πόλη. Κατόπιν αφού στάθμευσαν  τα ΙΧ στο λιμάνι της πόλης, ακολούθησε πορεία με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των Ευρωπαίων και κατάθεση στεφανιού στο μνημείο του Θ. Κολοκοτρώνη με κεντρικό σύνθημα «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους».   Μετά όλοι μαζί έκαναν πορεία πεζή σε όλη την πόλη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.